Τι έχουν πάθει όλοι με τα Crocs; Η Nicki Minaj πόζαρε γυμνή φορώντας μόνο τα διάσημα παπούτσια & το site έπεσε! Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις (φωτό)

Τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 64% το πρώτο τρίμηνο του έτους!

H Nicki Minaj άφησε για λίγο στην άκρη τα τακούνια της και έβαλε ένα ζευγάρι ροζ Crocs που έριξαν το site, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις!

Ειδικότερα η 38χρονη ράπερ ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει γυμνή κρατώντας ένα χνουδωτό μαξιλάρι μπροστά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Πέρα από τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια και τις αλυσίδες σε χέρια, πόδια και λαιμό δεν φορά τίποτα άλλο πέρα από τα διάσημα παπούτσια που έχουν γίνει τάση μέσα στην πανδημία.

Inatagram/nickiminaj

Τα Crocs της είναι διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες αλλά και το χαρακτηριστικό λογότυπο της Chanel και οι συγκεκριμένες εικόνες κατάφεραν να ρίξουν το σύστημα, αφού με το που της ανέβασε οι πωλήσεις είδαν αύξηση της τάξης του 4,900%, σύμφωνα με το Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποια συνεργασία της ράπερ με το γνωστό brand αλλά αυτό δεν θα ήταν διόλου περίεργο αφού ήδη και άλλοι celebrities - ανάμεσά τους και ο Justin Bieber - έχουν λανσάρει την δική τους σειρά με Crocs.

Η αλήθεια είναι ότι τα Crocs ήταν οι «πρωταγωνιστές» της φετινής χρονιάς με τα παπούτσια από καουτσούκ να κυριαρχούν στην βιομηχανία της μόδας.

Οι πωλήσεις της Crocs αυξήθηκαν κατά τους πρώτους τρεις μήνες του έτους, καθώς οι αγοραστές αναζητούσαν άνετα υποδήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τα έσοδα της γνωστής εταιρείας αυξήθηκαν κατά 64% το πρώτο τρίμηνο, φθάνοντας τα ρεκόρ των 460 εκατομμυρίων δολαρίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

Λίγες ημέρες πριν, το μέλος του συγκροτήματος «The Roots», που έχει στο βιογραφικό του τη συγγραφή 6 βιβλίων και ήταν υπεύθυνος για την μουσική που έπαιξε στην 93η τελετή των βραβείων των Όσκαρ, ο Questlove, φόρεσε στο κόκκινο χαλί χρυσά Crocs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

«Η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από ποτέ με αύξηση εσόδων του 2021 από 40% έως 50%», δήλωσε ο Άντριου Ρις, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας προσθέτοντας 26% αύξηση των πωλήσεων και στην Ασία. Η ιστοσελίδα μόδας «Who What Wear» είχε προβλέψει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι «το 2021 αναμένεται να είναι η χρονιά του συγκεκριμένου παπουτσιού».

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, το 2002 και διατέθηκαν αρχικά σε ναυτικούς και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ επειδή είναι κατασκευασμένα από μια ελαφριά και ανθεκτική στη μυρωδιά, ειδική ρητίνη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ