Γλυκά Νερά: Τον γύρο του κόσμου κάνει η στυγερή δολοφονία της Καρολάιν - Το άρθρο της Daily Mail για το έγκλημα που συγκλόνισε (βίντεο)

Η άτυχη κοπέλα καταγόταν από την Βρετανία

Τον γύρο του κόσμου κάνει το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά όπου οι αδίστακτοι κακοποιοί σκότωσαν με τα χέρια την 20χρονη Καρολάιν, μπροστά στον άντρα της και το μωρό τους.

Η άτυχη κοπέλα καταγόταν από την Βρετανία και έτσι πολλά μέσα της χώρας δημοσίευσαν την είδηση του θανάτου της. Εκτενές ρεπορτάζ ήρθε και από την βρετανική Daily Mail που δημοσίευσε άρθρο με τίτλο: 

«Ο άντρας της Βρετανίδας που δολοφονήθηκε σε διάρρηξη στην Ελλάδα λέει ότι “ικέτευε τους κλέφτες να σταματήσουν το βασανιστήριο” πριν βάλουν το όπλο στον κρόταφο της κόρης τους και στραγγαλίσουν την γυναίκα του με ένα παντελόνι».

«Τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν ότι η Καρολάιν και ο Μπάμπης γνωρίστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019 σε τελετή στην Πορτογαλία.

Η Καρολάιν, που φαίνεται ότι έχει σχέσεις με τη Βρετανία από την πλευρά του πατέρα της, γέννησε στη συνέχεια το πρώτο τους παιδί τον Ιούνιο του περασμένου χρόνου» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα που «κοιτά» πίσω στην σχέση του ζευγαριού αλλά και το χρονικό της δολοφονίας.

Την ίδια ώρα επικαλείται τις δηλώσεις του άντρα της 20χονης μητέρας που περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στο σπίτι τους την μοιραία εκείνη μέρα.

Photo: Facebook

«Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου έκλαιγε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν στο σπίτι για να βρουν κι άλλα χρήματα και κοσμήματα … Ικετεύαμε τους κλέφτες να μην μας βλάψουν, τους είπαμε που ήταν τα χρήματα και τους παρακαλέσαμε να μας αφήσουν ήσυχους».

Ακόμα η Daily Mail αναφέρεται και στην επικήρυξη της ελληνικής αστυνομίας για τους αδίστακτους δράστες της δολοφονίας, αλλά και την δήλωση της ΕΛΑΣ ότι «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια στην Ελλάδα».

EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε επίσης: Δολοφονία - Γλυκά Νερά: Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις από την ιατροδικαστική εξέταση της 20χρονης - Την έπνιξαν με τα χέρια τους & ένα κομμάτι ύφασμα

Την ίδια ώρα στο άρθρο παρουσιάζονται εικόνες του ζευγαριού αλλά και από τον τόπο του εγκλήματος, την οικία του Μπάμπη και της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Επικαλούμενη τους The Times η Daily Mail προσθέτει επίσης ότι φίλη της οικογένειας είπε ότι ο πατέρας της Καρολάιν, η οποία γεννήθηκε στην Αλόννησο, ήταν Βρετανός και η μητέρα της από τις Φιλιππίνες. «Δεν γνωρίζω αν γεννήθηκε ή μεγάλωσε εκεί. Ήταν πολύ όμορφο κορίτσι και πολύ δραστήριο παιδί, που κολυμπούσε πολύ κι έκανε καταδύσεις» είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα που πρόσθεσ εκόμα ότι: «Η μητέρα της έλεγε πριν από λίγες μέρες πόσο χαρούμενη ήταν που μπορούσε να επισκέπτεται μια στο τόσο την Καρολάιν στην Αθήνα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ