Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η "αυλαία" της τραγωδίας - Αύριο το "τελευταίο αντίο" στην 20χρονη - Η μητέρα δεν έχει δει ακόμα τη σορό της (βίντεο)

Το νησί, συγγενείς , φίλοι και συμμαθητές θα αποχαιρετήσουν με θλίψη την άτυχη κοπέλα 

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στην 20χρονη Καρολάιν, που έχασε με φριχτό τρόπο τη ζωή της από τα χέρια των κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η κηδεία της νεαρής θα γίνει αύριο Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 15:00 στην Αλόννησο.

Η μητέρα της 20χρονης, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, ταξίδεψε από το νησί για την Αθήνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει την σορό του παιδιού της.

Ο πατέρας της, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και προβλημάτων κίνησης, παραμένει στο σπίτι.

Η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται για τυχόν ευρήματα και DNA υλικό που θα οδηγήσει συντομότερα στον εντοπισμό των δραστών.

Eurokinissi

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου, είναι τόσο προστατευτικοί και τόσο θλιμμένοι, που τα λόγια τους είναι φτωχά και η θλίψη τους ανείπωτη.


Ωστόσο, η συζήτηση μαζί τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν πιο ανθρώπινη και πιο εύκολη, αναφέρει το irafina.gr 

Εξακολουθούν να κάνουν και αυτοί όπως και όλη η Ελλάδα διάφορες εικασίες αναφορικά με τη δολοφονία της Carol και αν τελικά έχασε τη ζωή της προστατεύοντας τη ζωή της 11μηνης κόρης της.

Η σωματική ρώμη της Carol, όπως μας είπαν ήταν τέτοια που της επέτρεπε να αντιδράσει και να παλέψει για την ζωή της, αντίδραση που αποδείχθηκε μοιραία, αφού το μένος ενός εκ των δραστών ήταν τέτοιο και τόσο, που άφησε το κορίτσι ξέψυχο, δίχως ανάσα.

Όσοι κάτοικοι του νησιού, εκπαιδευτικοί, γείτονες, φίλοι και συναθλητές στο kick boxing μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ, μόνο καλά λόγια είχαν για αυτό το κορίτσι που χάθηκε με αυτό τον άδοξο τρόπο, μόλις στα 20 του χρόνια, τώρα που είχε ανοίξει τα φτερά της δικής της ζωής, φεύγοντας από το αγαπημένο της νησί της Αλοννήσου, όταν τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές της.

Οι τρεις εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου από το οποίο αποφοίτησε η Carol που μίλησαν στην ΕΡΤ, περιέγραψαν με σπουδαία λόγια την προσωπικότητα του κοριτσιού, μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που της επέτρεψα και να περάσει στο πανεπιστήμιο και οικογένεια να δημιουργήσει.

Ήταν τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη, όπως μας είπαν, ως να ζούσε σε παραμύθι…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ