"Θα μου λείψετε τρελά & τρελαντώνικα": Η Τζόυς Ευείδη αποχαιρετά το Καφέ της Χαράς με μια τρυφερή αγκαλιά με τον αγαπημένο της φίλο (φώτο)

Η αγαπημένη ηθοποιός αποχαιρετά με θλίψη το "Καφέ της Χαράς" 

Το "καφέ της Χαράς" έκλεισε οριστικά τις πόρτες του μετά από μία σεζόν με συνταρακτικές εξελίξεις στο Κολοκωτρονίτσι.

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1 έριξε αυλαία, με ένα συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο. 

Ένας γάμος, μια εγκυμοσύνη, ένα μυστήριο και ένας κρυφός έρωτας απασχόλησαν φέτος το φανατικό κοινό της σειράς,  του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Στο τελευταίο επεισόδιο   ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι δίνοντας τόπο στα νιάτα.

Ο Όθων, τα βρήκε με την Άντζυ. Από την άλλη η Αρετή έφυγε για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος κατέφυγε σε μοναστήρι.

 Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος, ενώ ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη. 

Η Σταυρούλα μετά τις άπειρες φορές φορές που έχει συγχωρέσει το Φατσέα για τις ερωτικές του ατασθαλίιες τον εγκαταλείπει οριστικά ύστερα από την επίσκεψη της "Κυρίας Φατσέα", στο χωριό. 

Πριν από αυτό έχει παραιτηθεί από δήμαρχος και στο χωριό έχει επιστρέψει ο αγαπημένος της Τρελαντώνης. 

Με μια φωτογραφία που δείχνει την τρυφερή αγκαλιά με τον αγαπημένο της φίλο αποχαιρέτησε η Τζόυς Ευείδη το "Καφέ της Χαράς"

 

 

Η τηλεοπτική "Σταυρούλα" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει αγκαλιά με τον συνάδελφο της Χάρη Γρηγορόπουλο (Τρελαντώνης).

"Αχ τι άμορφος κύκλος , τι περιπετειώδες ταξίδι πόση αγάπη και πόσος επαγγελματισμός ,,, από όλους σας ρε ,,,, θα μου λείψετε τρελά και τρελαντώνικα"

Τα θλιμμένα emoji στο τέλος της φράσης, δείχνουν ότι η αγαπημένη ηθοποιός αποχαιρετά με θλίψη την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ