Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Δίας σήμερα μπαίνει στους Ιχθείς - Τι δώρα θα φέρει στα ζώδια;

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Το σπουδαίο νέο της Παρασκευής είναι η είσοδος του Δία στους Ιχθύς.

Μπορείτε να διαβάσετε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η σπουδαία πλανητική αλλαγή είτε ως ζώδιο είτε ως ωροσκόπος στο αφιερωματικό μου άρθρο πατώντας εδώ.

Κατά τα άλλα η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που αφενός μας κάνει να δυσκολευόμαστε να ξυπνήσουμε ή να ανταποκριθούμε σε κουραστικές δραστηριότητες και αφετέρου μας δημιουργεί μια αίσθηση ασάφειας και σύγχυσης μέσα στην ημέρα.

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

ΚΡΙΟΣ
Το σημαντικότερο νέο σήμερα αγαπητοί μου Κριοί είναι η είσοδος του ευεργέτη πλανήτη Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο πριν το δικό σας. Φυσικά αναλύω διεξοδικά την επιρροή του Δία στους Ιχθύς για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και για τα τρία διαστήματα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο από τώρα μέχρι το τέλος του 2022, στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Αυτή η επίδραση λειτουργεί τις περισσότερες φορές σαν ένας φύλακας άγγελος που σας προφυλάσσει, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δραστηριότητα σε επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι ωφέλιμη για σας. Κάποιοι μπορεί να σας σκέφτονται πολύ θετικά από δω και κάτω και να θέλουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ένα στόχο σας. Εξαιρετική η βοήθεια του Δία και σε ό,τι αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Κατά τα άλλα σήμερα θα είστε λίγο «όπου φυσάει ο άνεμος πάω», καθώς θα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με πολλούς, αλλά και να ακολουθήσετε δραστηριότητες που θα σας προτείνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι σήμερα ο Δίας βρισκόταν στον τομέα της καριέρας, φέρνοντας σε κάποιους από σας ευκαιρίες να δείτε αυτό τον τομέα με έναν διαφορετικό τρόπο, μολονότι οι περιορισμοί εξαιτίας των συνθηκών ή άλλων παραγόντων ίσως να μην βοήθησαν τελικά να έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκούσατε. Τώρα το αφήνετε όλο αυτό πίσω σας και με διαφορετική πίστη στις δυνατότητες σας θα κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας. Από σήμερα κιόλας ο Δίας στους Ιχθύς, όπως αναλύω στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, μέσα στον τομέα που κυβερνά στους στόχους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία, θα σας βάλει σε ένα καινούριο μονοπάτι αναζητήσεων. Κατά τα άλλα η μέρα σας βρίσκει με διάθεση να μαζέψετε τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες έχετε, ώστε να απολαύσετε ένα βράδυ όπως το επιθυμείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2021 μέχρι σήμερα σας βοήθησε να ανοίξετε κάπως τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία είτε μέσω σπουδών είτε μέσω της εργασίας σας. Και τώρα που ο Δίας περνά στους Ιχθύς είναι η περίοδος για να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας με κάθε τρόπο, όπως σας επεξηγώ στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Άλλωστε θα είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή σας με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για επιχειρηματικές κινήσεις ή και για μια προαγωγή. Τώρα όμως πρέπει να δείτε ποιοι θα είναι οι νέοι επαγγελματικοί ή προσωπικοί σας στόχοι και με τον ενθουσιασμό που δίνει ο Δίας να τους υλοποιήσετε. Μέχρι το απόγευμα σήμερα οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές και σε διάφορα μέτωπα τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό δίνοντας σας τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ