Ραγίζει καρδιές η άφιξη της σορού της 20χρονης Καρολάιν - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα της (φωτό - βίντεο)

Στις 3 το μεσημέρι η κηδεία της άτυχης κοπέλας....

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 20χρονη Καρολάιν, που έχασε με φριχτό τρόπο τη ζωή της από τα χέρια των κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η κηδεία της νεαρής θα γίνει σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 15:00 στην Αλόννησο.

Το νήμα της ζωή της κόπηκε απότομα στην ηλικία των 20 ετών με βίαιο τρόπο μέσα στο σπίτι της.

Το νησί που αγάπησαν οι γονείς της και αποφάσισαν να περάσουν εκεί την υπόλοιπη ζωή τους, το νησί όπου η Κάρολαϊν μεγάλωσε, εκεί όπου ερωτεύτηκε τον σύζυγό της, θα γίνει η τελευταία της κατοικία.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής , λίγες ώρες πριν από την κηδεία της, η σορός της συνοδευόμενη από την συντετριμμένη μητέρα της, ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της.

Ο πατέρας της, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και προβλημάτων κίνησης, παραμένει στο σπίτι.

Σε ένδειξη πένθους, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος Μπάμπης ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι σήεμρα  θα παραμείνει κλειστή.

Οι μόνες πτήσεις που θα πραγματοποιήσει είναι αυτές για τη μεταφορά του προσωπικού της στην κηδεία της Καρολάιν.

 εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο" αναφέρει  η ανακοίνωση.

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος της Καρολάιν έχει αναφέρει ότι οι δύο δράστες είχαν περίπου 1,80 ύψος, ήταν αδύνατοι και ήταν λευκό το χρώμα τους, όπως φαινόταν από τον λαιμό που άφηναν ακάλυπτο οι κουκούλες που φορούσαν.

Ο ένας κρατούσε ασημί περίστροφο και ο δεύτερος μαύρο πιστόλι. Ο τρίτος κακοποιός ήταν ο ευτραφής με ύψος 1.72, μελαμψός και φορούσε μπαλακλάβα.

Ο πιο κοντός από τους τρεις ήταν αυτός που έπιασε την 20χρονη, την έριξε στο κρεβάτι και την έπνιξε με τη μπλούζα που φορούσε.

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου, είναι τόσο προστατευτικοί και τόσο θλιμμένοι, που τα λόγια τους είναι φτωχά και η θλίψη τους ανείπωτη.

Ωστόσο, η συζήτηση μαζί τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν πιο ανθρώπινη και πιο εύκολη, αναφέρει το irafina.gr 

Εξακολουθούν να κάνουν και αυτοί όπως και όλη η Ελλάδα διάφορες εικασίες αναφορικά με τη δολοφονία της Carol και αν τελικά έχασε τη ζωή της προστατεύοντας τη ζωή της 11μηνης κόρης της.

Η σωματική ρώμη της Carol, όπως μας είπαν ήταν τέτοια που της επέτρεπε να αντιδράσει και να παλέψει για την ζωή της, αντίδραση που αποδείχθηκε μοιραία, αφού το μένος ενός εκ των δραστών ήταν τέτοιο και τόσο, που άφησε το κορίτσι ξέψυχο, δίχως ανάσα.

Όσοι κάτοικοι του νησιού, εκπαιδευτικοί, γείτονες, φίλοι και συναθλητές στο kick boxing μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ, μόνο καλά λόγια είχαν για αυτό το κορίτσι που χάθηκε με αυτό τον άδοξο τρόπο, μόλις στα 20 του χρόνια, τώρα που είχε ανοίξει τα φτερά της δικής της ζωής, φεύγοντας από το αγαπημένο της νησί της Αλοννήσου, όταν τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές της.

Οι τρεις εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου από το οποίο αποφοίτησε η Carol που μίλησαν στην ΕΡΤ, περιέγραψαν με σπουδαία λόγια την προσωπικότητα του κοριτσιού, μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που της επέτρεψα και να περάσει στο πανεπιστήμιο και οικογένεια να δημιουργήσει.

Ήταν τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη, όπως μας είπαν, ως να ζούσε σε παραμύθι…

Θρήνος στο λιμάνι του Βόλου

Ράγισαν και οι πέτρες στο λιμάνι του Βόλου, όταν έφτασε η μητέρα της Καρολάιν και η σορός της 20χρονης, η οποία θα μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο, όπου και θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης κοπέλας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της, από τους αδίστακτους εγκληματίες που μπήκαν για να ληστέψουν το σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρό της αδικοχαμένης κοπέλας.

 

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η σορός της κοπέλας, ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της, όπου βρίσκεται και το πατρικό της σπίτι, εκεί όπου στις 15:00 συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο «αντίο».

 

volos1
Η μητέρα της, ντυμένη στα μαύρα και στην αγκαλιά δικών της ανθρώπων, ανέβηκε στο καράβι της γραμμής Βόλος - Αλόννησος και απομονώθηκε σε μια καμπίνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ