H Αλόννησος αποχαιρετά την Καρολάιν: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 20χρονης - Ο σύζυγος με την κόρη τους στην αγκαλιά του (φωτό - βίντεο)

Ραγίζουν καρδιές στο τελευταίο αντίο στην Καρολάιν....

Βαρύ είναι το κλίμα στην Αλόννησο όπου αυτή την ώρα βρίσκετα σε εξέλιξη η εξόδιος ακολουθία για την 20χρονη Καρολάιν, την κοπέλα που έχασε τη ζωή της δολοφονημένη άγρια στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. 

Σε λίγη ώρα η σορός της θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία.

kidia__5_

kidia__6_

Η σορός της 20χρονης μητέρας έχει ήδη φθάσει στην Αλόννησο, το νησί όπου μεγάλωσε, με το πλοίο της γραμμής, συνοδεία της μητέρας της που βρέθηκε στην Αθήνα μετά το στυγερό έγκλημα. Κάτοικοι και φίλοι της αδικοχαμένης μητέρας έφτασαν στο λιμάνι του νησιού και υποδέχτηκαν με κλάματα την αγαπημένη τους Καρολάιν, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Το τελευταίο αντίο θα πουν οι γονείς, ο άνδρας της, οι συμμαθητές της και όλοι οι φίλοι της.

φωτο_4

φωτο_5

Ντυμένοι στα μαύρα οι περισσότεροι, με λουλούδια στα χέρια τιμούν τη μνήμη της κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, με τους δολοφόνους της να έχουν πρώτα ακινητοποιήσει τον σύζυγό της και να την έχουν απειλήσει με τη ζωή της 11 μηνών κορούλας της, της Λυδίας.

φωτο_6

thenewspaper

φωτο_2_-_Αντιγραφη

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο τραγικός σύζυγος, έφτασε με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται ως πιλότος, ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τη Λυδία τους. Σε λίγη ώρα, στις 3 το μεσημέρι ο 32χρονος άνδρας θα αποχαιρετίσει τη γυναίκα της ζωής του στον τόπο όπου γνωρίσθηκαν και αγαπήθηκαν.

φωτο_3

kidia__7_

kidia__8_

kidia__1_

Ηταν η μητέρα της, η Σουζάν που συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας του κοριτσιού αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ