Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία κάνει πιο ευχάριστες τις επαφές και τις διαδρομές μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Καλώς ορίσατε σε ένα «θαλασσινό» Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων, ωθώντας μας να βρούμε λίγο χρόνο να κάνουμε μια βόλτα, μια πρώτη βουτιά, ίσως ή και μια εκδρομή φυσικά με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Γιατί ναι μεν όλα επιτρέπονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμη επικινδυνότητα… ο ιός καραδοκεί. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία κάνει σίγουρα πιο ευχάριστες τις επαφές μας και τις διαδρομές μας το Σάββατο. Όμως ήδη από το Σάββατο περνάμε και στη «σκιά» της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά από το Σάββατο θα πρέπει να φροντίζουμε περισσότερο τα δεδομένα μας στους υπολογιστές, στο κινητό μας και γενικώς στις συσκευές επικοινωνίας, το μεταφορικό μας μέσο, τα ραντεβού μας κλπ.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους φυσικά αργεί ακόμη, μιας και ξεκινά τυπικά στο τέλος Μαΐου, αλλά τα παρατράγουδα ξεκινούν κάποιες φορές αρκετά νωρίτερα.

Την Κυριακή υπάρχει μεγαλύτερη νευρικότητα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και κάπως πρέπει να εκτονώσουμε την ενέργεια αυτή. Η καλύτερη διέξοδος είναι πάντα η δράση και η κίνηση. Αλλιώς γινόμαστε ευέξαπτοι, μας φταίει και το παραμικρό που γίνεται και δεν ξέρουμε πώς να ξεσπάσουμε τα νεύρα μας.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο έχει «οικογενειακή» γεύση αγαπητοί Κριοί, καθώς η Σελήνη διελαύνει στον Καρκίνο στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Είναι ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο ας πούμε για να κάνετε δουλειές στο σπίτι, να κατεβάσετε τα καλοκαιρινά, να φτιάξετε τον κήπο ή τα φυτά στο μπαλκόνι σας, να ασχοληθείτε γενικότερα με το περιβάλλον του σπιτιού σας. Από την άλλη μπορεί να είχατε καιρό, λόγω περιορισμών, να δείτε τους δικούς σας και να ετοιμάζετε μια εκδρομή στο πατρικό σας, αν μένουν μακριά. Ή ακόμη μπορεί να κανονίζετε μια συνάθροιση σπίτι σας, να ετοιμάζετε ένα ωραίο γεύμα για την οικογένεια σας ή απλώς να έχετε μια πρόσκληση από κάποιο μέλος της οικογένειας σας για να περάσετε όλοι μαζί όμορφα. Την Κυριακή προσπαθήστε να αποβάλλετε την ανάγκη να τα ελέγχετε όλα και να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε κάπως, μολονότι με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη μπορεί να νιώθετε κάπως σαν τίγρης σε κλουβί. Ο καλύτερος τρόπος για να φύγει η νευρικότητα είναι να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα πρότζεκτ ή να γυμναστείτε, να κολυμπήσετε, γενικώς να κινηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Σαββατοκύριακο έχει μια ιδιαίτερα γλυκιά γεύση κι εσείς θα τη χαρείτε με κάθε τρόπο. Ειδικά το Σάββατο είναι η πιο τυχερή, άνετη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα έχετε όρεξη να συζητήσετε, να δείτε κόσμο ή γενικότερα να περάσετε κάποιες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη κι αν δεν έχετε πλάνα για μια εκδρομή, έστω και μονοήμερη, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια βόλτα και να χαρείτε λίγη περισσότερη ελευθερία. Η Κυριακή είναι κάπως πιο πιεσμένη, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και κάπως πρέπει να εκτονώσετε αυτή την ενέργεια που αν δεν μπει σε ένα παραγωγικό κανάλι μπορεί να γίνει γκρίνια και να έχετε ένα ανικανοποίητο. Γι’ αυτό βρείτε με ποιο τρόπο θα στρέψετε όλη αυτή την ενέργεια για να είναι μια παραγωγική μέρα. Σκεφτείτε ίσως κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε για τη δουλειά σας, μελετήστε περισσότερο αν είστε σπουδαστές, ξεκινήστε μια έρευνα για να μάθετε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας για να έχετε μια καλύτερη εικόνα του πώς πρέπει να κινηθείτε. Την ενέργεια θα την έχετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με Σελήνη σε τρίγωνο με τον νεοφερμένο Δία στους Ιχθύς, το Σάββατο είναι εξαιρετικό για να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας και να το ρίξετε λίγο έξω. Βέβαια προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε πολλά έξοδα, διότι θα έχετε την τάση να είστε παρορμητικοί σε αγορές και πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους. Το Σάββατο ευνοεί ιδιαίτερα και τις ερωτικές σχέσεις, οπότε βρείτε την ευκαιρία να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας ή με τους φίλους σας αν είστε μόνες-οι. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη την Κυριακή είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να δώσετε σάρκα και οστά σε έναν επαγγελματικό στόχο στο επόμενο διάστημα. Ίσως αν ψάχνετε μια δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά να ξεσκονίσετε το βιογραφικό σας και να το ανανεώσετε και εννοείται να το στείλετε, να συζητήσετε με κάποια άτομα τις προοπτικές μιας συνεργασίας ή να κάνετε περισσότερη δουλειά ή μελέτη αν έχετε ήδη κάποιο πλάνο στο μυαλό σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ