Τάμτα: «Δεν είναι στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια» με τον Πάρι Κασιδόκωστα - «είμαστε 6 χρόνια μαζί και είμαστε καλά» (βίντεο)

Όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show ήταν η Τάμτα που μίλησε μεταξύ άλλων την καριέρα της αλλά και για το αν θέλει να αποκτήσει κι άλλο παιδί.

«Χάρηκα αλλά και ντράπηκα λίγο με τον πλατινένιο δίσκο. Προσπαθώ να ξεφορτωθώ τη διακριτικότητα που έχω από μικρή. Είμαι πολύ περήφανη για όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα και πλέον το λέω…Υπέγραψα το 2004 στη Μinos και είμαι ακόμα εκεί. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Με τους ανθρώπους που επιλέγω είμαι σταθερή» είπε αρχικά η τραγουδίστρια όταν ο παρουσιαστής μαζί με τους συνεργάτες της από την δισκογραφική Minos EMI UNIVERSAL, της απένειμαν τον πλατινένιο δίσκο για το «Δεν είσαι εδώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta)

Η ίδια δέχτηκε ακόμα ερώτηση για το γεγονός ότι δεν ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία Panik Record, της οποίας συνιδρυτής είναι ο αγαπημένος της Πάρις Κασιδόκωστας.

«Συναντώ κόσμο που θεωρεί δεδομένο ότι είμαι στην Panik και τους λέω όχι είμαι στη Minos. Eίναι μια δική μου απόφαση και την στηρίζω. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις.» απάντησε η Τάμτα για την επιλογή της να βρίσκεται στο δυναμικό της Minos EMI UNIVERSAL.

«Δεν νιώθω ότι μεγαλώνω. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω μια χαρά μικρή…Κάνω 3 φορές τη βδομάδα γυμναστική. Δεν κάνω διατροφή για να χάσω κιλά. Ίσα ίσα δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου. Τρώω πάρα πολύ. Κάποτε μαγείρευα. Στη Γεωργία μαγείρευα πολύ. Εδώ στην Ελλάδα όχι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta)

Αλλά τώρα στην καραντίνα ξαναμαγείρεψα. Κάνω ένα ωραίο φαγητό από τη Γεωργία. Ζωγραφική και μαγειρική ήταν πολύ ωραία στην καραντίνα. Όταν κάνω αυτά τα δυο αφοσιώνομαι και δεν σκέφτομαι και με ξεκουράζει πολύ.» είπε ακόμα στην εκπομπή.

Επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν θέλει να κάνει ξανά οικογένεια με την Τάμτα να λέει ότι:

Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση».

«Ποτέ δεν ξέρεις γενικά στη ζωή σου και καλά λένε «ποτέ μη λες ποτέ». Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι προτεραιότητα σίγουρα οπότε δεν το συζητάμε. Τώρα, αν φέρει ο καιρός και οι συνθήκες. Μακάρι σε όλα να μπορούσαμε να ζούμε στο σήμερα, την στιγμή και να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το παρελθόν και το μέλλον» πρόσθεσε.

Τέλος δέχτηκε ερώτηση και για την Eurovision. «Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα στη Eurovision το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω» είπε στον Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ