Η Καίτη Γαρμπή μιλά για την Eurovision και το «φόρεμα που μας έσωσε» - Η θρυλική τιρκουάζ τουαλέτα που φόρεσε το 1993 (βίντεο)

Δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη

Με τους σπουδαστές του House of fame συνομίλησε την Πέμπτη που μας πέρασε η Καίτη Γαρμπή που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στην Eurovision και στο φόρεμα που όπως είπε «μας έσωσε».

Ήταν το 1993 όταν η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στον διαγωνισμό με την περίφημη τιρκουάζ τουαλέτα που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη.

Αποκαλυπτικό με άνοιγμα στις δύο πλευρές και χρυσές λεπτομέρειες, το συγκεκριμένο φουστάνι έχει γράψει ιστορία.

«Την εποχή που πήγα εγώ στην Eurovision δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μονόστηλο ήταν όλο και όλο. Δεν υπήρχε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα. Δεν το επέλεξα εγώ να πάω. Με επέλεξαν εκείνοι. Δεν έστειλα εγώ τραγούδι, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi)

Το θεώρησα μεγάλη τιμή και πήγα… Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μία αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει άλλη» είπε στους σπουδαστές του House of Fame η Καίτη Γαρμπή.

Ακόμα πρόσθεσε ότι είχε πολύ άγχος με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά ότι:

«Κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Μου ήρθαν στο μυαλό δυο σκέψεις. Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου. Είναι συγκλονιστική εμπειρία».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ