Στεφανία Λυμπεράκη: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι το πρότυπο Έλληνα άνδρα για μένα - καστανός, γυμνασμένος με μούσι

Χώρισε πρόσφατα με τον σύντροφό της

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε η Στεφανία Λυμπεράκη που μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον σύντροφό της, τον Ολλανδό μουσικό Γιάνες Χόιβελμανς, αλλά και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που είναι ο «τύπος άντρα» που της αρέσει.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην φετινή Eurovision είπε σχετικά με τον χωρισμό της ότι «δεν υπήρχε χρόνος για εμάς» ενώ δέχτηκε και ερώτηση σχετικά με το αν οι γονείς της θα προτιμούσαν να είναι με έναν Έλληνα καθώς εκείνη και η οικογένειά της μένουν στην Ουτρέχτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Εκτός από τη δυσκολία της προετοιμασίας για τη Eurovision, είχες να αντιμετωπίσεις ακόμα μία, τον χωρισμό σου από τον Ολλανδό μουσικό Γιάνες Χόιβελμανς, πως είναι η ψυχολογία σου τώρα;

Ήταν δύσκολο στην αρχή. Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που προετοιμάζομαι για κάτι που ονειρευόμουν χρόνια. Αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Γιάνες το σέβεται αυτό. Κατάλαβε ότι δεν υπήρχε χρόνος για εμάς και έτσι χωρίσαμε. Στην αρχή, όπως σου είπα, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι καλύτερα. Νιώθω ότι έχει καθαρίσει το μυαλό μου και μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω.Πριν πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, το συζητήσαμε πολύ. Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τότε. Είναι ακόμα νωπό. Αλλά με βοηθάει πολύ το ότι χωρίσαμε σαν φίλοι και επικοινωνούμε πολύ συχνά. Πριν από δεκαπέντε λεπτά μιλούσαμε με μηνύματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Στην ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» ο πατέρας συμβούλευε πάντα την κόρη του να γνωρίσει και να παντρευτεί Έλληνα. Λέει το ίδιο ο δικός σου πατέρας;

Όταν ήμουν μικρότερη, μου μιλούσε μόνο για τους Έλληνες. Μου μιλούσε για την ιστορία μας και τον άκουγα πάντα να λέει: «Οι Έλληνες έχουν κάνει αυτό, οι Έλληνες έχουν κάνει εκείνο». Όταν όμως γνώρισε τον Γιάνες, που είναι Ολλανδός και δεν μοιάζει καθόλου με Έλληνα, μου είπε ότι αν είμαι ευτυχισμένη μαζί του, τότε είναι κι εκείνος. Βέβαια, τώρα που μένω περισσότερο καιρό στην Ελλάδα από ό,τι στην Ολλανδία μπορώ να σου πω ότι οι Έλληνες είναι πάρα πολύ σέξι. Όταν κυκλοφορώ, βλέπω αγόρια με σκούρα μαλλιά, μπλε μάτια, γυμνασμένα σώματα και λέω «Γουάου». Αλλά και οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες. Βλέπω κοπέλες στον δρόμο με τακούνια και σέξι φορέματα και αναρωτιέμαι αν είναι μοντέλα. Στην Ολλανδία δεν δίνουν τόση σημασία στην εμφάνιση και ντύνονται πιο χύμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Θα ήθελες ο επόμενος σύντροφός σου να είναι Έλληνας;

Θα ήταν ωραίο να έχω Έλληνα σύντροφο γιατί θα μάθαινα πιο γρήγορα τα ελληνικά. Νομίζω ότι και ο πατέρας μου θα το εκτιμούσε. (Γελάει.) Αν ήταν Έλληνας, θα ήθελα να έχει καστανά μάτια και μαλλιά, μούσι και γυμνασμένο σώμα. Αν ήμουν 25 χρόνων, θα σου έλεγα ότι θα ήθελα να μοιάζει στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μου αρέσει αυτός ο τύπος άντρα!(Γελάει.).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ