Γενέθλια για την Σία Κοσιώνη: Η απίθανη φωτό από όταν ήταν παιδάκι και ο εμβολιασμός της - «Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!»

«Όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς τι στα αλήθεια έχει σημασία σε αυτή τη ζωή»

Το εμβόλιο της AstraZeneca έκανε η Σία Κοσιώνη που είχε χθες Κυριακή (16/5) τα γενέθλιά της, με την ίδια να μοιράζεται στο Instagram μια φωτογραφία της από όταν ήταν ακόμα μικρή.

«Όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς τι στα αλήθεια έχει σημασία σε αυτή τη ζωή. Σημασία λοιπόν για μένα, σήμερα που γίνομαι 41, έχει, όσο μεγαλώνεις, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που να σε κάνουν να γελάς έτσι ακριβώς όπως σε έκαναν τότε να γελάς οι γονείς σου. Τους έχω. Και τους ευγνωμονώ» έγραψε στην ανάρτηση η δημοσιογράφος, που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο εμβολιαστικό κέντρο.

Ντυμένη απλά με ένα λευκό πουκάμισο και τζιν, τα οποία είχε συνδυάσει με ένα μαντήλι στο λαιμό και μπεζ τσάντα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μια εικόνα στην  οποία βλέπουμε μαζί με τη νοσηλεύτρια να κάνουν το σήμα της νίκης.

«Στα... καπάκια κι εγώ! Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!» έγραψε στο ποστ της.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες και ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, που έκανε επίσης το Astrazeneca έγραψε στην ανάρτησή του:

«Ήρθε επιτέλους και η δική μου σειρά και νιώθω ευγνώμων. AstraZeneca χωρίς δισταγμό. Μην κάθεστε, μην το σκέφτεστε. Περάσαμε πολλά, σκληρά και αφύσικα. Το γοργόν και χάριν».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ