Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποκαλύπτει: «Πρόσφατα ζήτησα βοήθεια» - Το δυνατό μήνυμα για την ψυχική υγεία & την σωματική άσκηση (φωτό)

«Μαζί είμαστε πιο δυνατοί»

Ένα δυνατό μήνυμα για την ψυχική υγεία αλλά και για την σωματική άσκηση έστειλε μέσα από ανάρτησή της η Τατιάνα Μπλάτνικ που μας προτρέπει να ζητήσουμε βοήθεια «ότι και αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε».

Η σύζυγος του Νικόλαου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε με μια λευκή πετσέτα περασμένη στους ώμους της.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι πρόσφατα ζήτησε βοήθεια με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά ότι «ξέρω ότι πρέπει να ασκούμαι για να είμαι σε καλή σωματική και ψυχική κατάσταση αλλά πρόσφατα πραγματικά δεν μπορούσα να το βρω μέσα μου».

 

 

 

 

«”Βγες έξω - ασκήσου - θα σου δίνει ενέργεια” αυτή είναι η απάντηση που παίρνει κανείς συνήθως όταν λέει “είμαι κουρασμένος, νιώθω εξαντλημένος”. Ναι αυτή είναι μια λύση, αλλά τι κάνεις όταν δεν έχεις κανένα κίνητρο;

Το κλειδί είναι να ζητήσετε βοήθεια. Αναζητήστε κάποιον που έχει αυτό που χρειάζεστε και πείτε "μπορείτε να με βοηθήσετε"; Το να ζητάς βοήθεια είναι ένα σημάδι δύναμης και αυτογνωσίας.Ξέρω ότι πρέπει να ασκούμαι για να είμαι σε καλή σωματική και ψυχική κατάσταση αλλά πρόσφατα πραγματικά δεν μπορούσα να το βρω μέσα μου και ζήτησα βοήθεια. 

Όχι μόνο τροφοδότησα το μυαλό και το σώμα μου, αλλά έδωσα σε κάποιον την ευκαιρία να αλλάξει τη μέρα μου.

 

 

Με το να το κάνω αυτό δημιούργησα μια αλυσιδωτή αντίδραση ευτυχίας. Όταν υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, είναι καλύτερα για όλους.

Το μήνυμά μου για την ημέρα:

Ζητήστε βοήθεια. Ότι και να είναι αυτό που χρειάζεστε. Ένας σοφός είπε “ζήτησε βοήθεια όχι επειδή είσαι αδύναμος αλλά επειδή θες να παραμείνεις δυνατός”. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Πάντα & με όλους τους τρόπους. Καλή εβδομάδα» έγραψε στο ποστ της προσθέτοντας μεταξύ άλλων και τα #mentalhealthawareness, #breathe, #community, #strongertogether, #gratitude, #mindfulmonday.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ