Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια μέρα με απρόοπτα & εκπλήξεις τις πρωινές ώρες - Θα μπούμε στη διαδικασία να φροντίσουμε τις υποχρεώσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η μέρα έχει μικτές προδιαγραφές, καθώς από τη μια η Σελήνη κονταροχτυπιέται από τον Λέοντα με τον Ουρανό και τον Κρόνο κι από την άλλη έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης που παραπέμπει σε θετικές συνθήκες, ειδικά για άτομα τα οποία μπορεί να μπαίνουν τώρα στη ζωή μας είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια μέρα με απρόοπτα και εκπλήξεις τις πρωινές ώρες, ενώ στην πορεία ό,τι κι αν έχουμε στο μυαλό μας θα μπούμε στη διαδικασία να φροντίσουμε τις υποχρεώσεις μας έστω και με μισή καρδιά, έστω κι αν προτιμούσαμε να κάνουμε κάποια άλλη δραστηριότητα πιο διασκεδαστική. Πιο πιεστική ημέρα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ

Με την ευνοϊκή Σελήνη στον Λέοντα καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να μην αφήσετε τίποτε να σας πιέσει σε σχέση με τα θέματα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας. Μολονότι μπορεί στη διάρκεια της ημέρας και ειδικά τις μεσημεριανές ώρες κάποιος να σας εκνευρίσει ή να δημιουργήσει κάποιο εμπόδιο στο να προχωρήσετε τη δουλειά σας όπως την είχατε προγραμματίσει, δεν είναι ανάγκη να το πάρετε προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι απαιτητική, αλλά πιθανώς τα επίπεδα της ενέργειας σας ή η διάθεση σας να μην ακολουθεί. Από τη μια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό το πρωί φέρνει κάποιες αιφνίδιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας, από την άλλη εσείς είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο τρόπο, διότι έτσι νιώθετε ότι θα αποδώσετε περισσότερο κι όλο αυτό σας δημιουργεί εσωτερική ένταση. 

ΔΙΔΥΜΟ

Η Τρίτη έρχεται με ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις σε πολλά μέτωπα, αλλά περισσότερο από τον καθένα εσείς θα είστε ικανοί να το φέρετε εις πέρας και να το διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια καλό είναι να μην «καείτε» προσπαθώντας να τρέχετε να ανταποκριθείτε από τη μια υποχρέωση στην άλλη χωρίς να ξεκουράζεστε λίγο. Με μικρά διαλείμματα θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να διατηρήσετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ