Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το ντουέτο του καλοκαιριού 2021 - Ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια για τις συναυλίες που έρχονται (φωτό)

Ετοιμάζουν για εμάς μια «αγκαλιά τραγούδια»!

Συναυλίες μας περιμένουν το καλοκαίρι του 2021 με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ετοιμάζουν για εμάς μια «αγκαλιά τραγούδια»!

Ενθουσιασμένοι και οι δύο για την συνεργασία τους ανέβασαν μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram την οποία συνόδευσαν με όμορφα λόγια.

«Τον Μιχάλη τον θαυμάζω γιατί είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης με αστείρευτο ταλέντο!!! Τώρα ,τον αγάπησα ΚΑΙ για τη ΨΥΧΗ ΤΟΥ!!! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα είμαστε ΜΑΖΙ αυτό το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !! Χαίρομαι που θα ξεσπάσει η μουσική και θα ονειρευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με « ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ» έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ της η Πρωτοψάλτη.

Από πλευράς του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έγραψε: «Η Αγάπη για την μουσική κάνει ακόμη και τα πιο όμορφα όνειρά μας πραγματικότητα!

Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μου, η συγκίνηση αλλά και ο ενθουσιασμός μου   που θα βρεθώ  στη σκηνή, στις συναυλίες, με την αγαπημένη και σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Φέτος το καλοκαίρι ,για πρώτη φορά μαζί,  με μια αγκαλιά τραγούδια! Άλκηστις μου Σ ευχαριστώ! Με το καλό να ανταμώσουμε όλοι μας!».

Είναι η πρώτη φορά που θα  δούμε τους δύο καλλιτέχνες μαζί στην σκηνή αν και ήδη πήραμε μια γεύση από τα όσα μας περιμένουν όταν είχα εμφανιστεί και είχαν τραγουδήσει παρέα στο Σπίτι με το Mega.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ