Μυστικός γάμος για την Ariana Grande: Παντρεύτηκε τον 25χρονο μεσίτη Dalton Gomez - Είχαν αρραβωνιαστεί μετά από 11 μήνες σχέσης!

«Εκείνος την λατρεύει και την κάνει πολύ ευτυχισμένη»

Μυστικός γάμος για την Ariana Grande που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Dalton Gomez.

Η τραγουδίστρια και ο 25χρονος κτηματομεσίτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι της τραγουδίστριας, στο Μοντεσίτο, επιβεβαιώνει η Us Weekly.

Στην τελετή παρευρέθηκαν γύρω στα 20 άτομα, ενώ εκπρόσωπος της 27χρονης επιβεβαίωσε ότι «υπήρχε πολλή αγάπη και όλοι ήταν πραγματικά χαρούμενοι. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι». 

Η ίδια η Ariana Grande δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός στα social media. Πριν από την μεγάλη μέρα, η νικήτρια των Grammy και ο κτηματομεσίτης του Λος Άντζελες «ήταν μαζί όπως περνούν σχεδόν όλο τους το χρόνο», σύμφωνα με το insider. 

«Εκείνος την λατρεύει και την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Όλοι οι φίλοι και η οικογένεια της τραγουδίστριας τον αγαπούν.»

Δείτε επίσης: Η Ariana Grande full ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της: Ο 25χρονος μεσίτης της έχει «κλέψει» την καρδιά - Με ποιους έβγαινε όμως πριν; (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για την σχέση τους τον Φεβρουάριο του 2020. Τον Μάιο του 2020 η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση τους όταν εμφανίστηκαν και οι δύο στη δυναμική μπαλάντα «Stuck With U» με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber).

Μετά από 11 μόλις μήνες σχέσεις ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο ότι αρραβωνιάστηκαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ