Στέλιος Κρητικός: Πως θα ήθελα να είχα 1, 2, 3, 4 παιδιά! Με πάρα πολλά χαμόγελα στο βίντεο ο ηθοποιός ανακοίνωσε το 4ο μέλος της οικογένειας

Βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να κάνει γνωστή την χαρμόσυνη είδηση

Χαρές και μεγάλα χαμόγελα για την οικογένεια του Στέλιου Κρητικού που θα καλωσορίσει σε λίγο καιρό στον κόσμο το τέταρτο μέλος της.

Με ένα απίθανο βίντεο στο Instagram ο ηθοποιός έκανε γνωστή την χαρμόσυνη είδηση συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes από τους followers του.

Τραγουδώντας το περίφημο τραγούδι «Τα Παιδιά του Πειραιά» κάθε φορά που έλεγε και έναν αριθμό από τους στίχους «πως θα ήθελα να είχα και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά» ξεπεταγόταν από πίσω και ένα από τα βλαστάρια του!

Όταν δε έφτασε στο νούμερο τέσσερα τότε είδαμε την αγαπημένη του σύζυγο Κάτια Παπαδοπούλου και την φουσκωμένη της κοιλίτσα που έγραψε πάνω τον αριθμό «4»!

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη και ο πρώην παίκτης του Survivor έχουν αποκτήσει μαζί μια κορούλα την Κόμισσα, ενώ ο ηθοποιός από τον πρώτο του γάμο έχει ακόμα δύο αγόρια τον Μιχαήλ και τον Άρη.

«Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι ❤️ Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος που τόσο πολύ θέλαμε ❤️ @mixail_kritikos @aris_kritikos #κόμησσα #!#ΚάτιαΠαπαδοπούλου» έγραψε στο ποστ του ο Στέλιος Κρητικός που θα γίνει τώρα μπαμπάς για τέταρτη φορά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ