Brigitte Macron: Με bleu - nuit εφαρμοστό midi φόρεμα, ίδιες γόβες, μικρό κότσο και σκουλαρίκια με brilliant (φωτό & βίντεο)

Κομψή όπως πάντα η πρώτη κυρία της Γαλλίας

Αν κάποια γυναίκα ξέρει να ντύνεται τότε αυτή σίγουρα είναι η Brigitte Macron που πάντα επιλέγει κομψά ρούχα για τις εμφανίσεις της.

Ο Γάλλος πρόεδρος και η πρώτη κυρία παρέθεσαν επίσημο δείπνο στο 'Elysée με αφορμή την σύνοδο κορυφής που πραγματοποιείται στην χώρα και που στόχο έχει να επιδιώξει να παράσχει στην Αφρική κρίσιμη χρηματοδότηση, σύμφωνα με το france24.com.

 

 

Στο πλαίσιο της συνόδου ο Emmanuel Macron φιλοξενεί Αφρικανικούς ηγέτες και αρχηγούς παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Για την περίσταση λοιπόν η σικάτη σύζυγός του επέλεξε ένα φόρεμα σε  bleu nuit χρώμα. Ήταν midi και εφαρμοστό στο πάνω μέρος, ενώ το είχε συνδυάσει άψογα με ασορτί παπούτσια.

 

 

 

 

Ολοκλήρωσε δε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια που είχαν πάνω brilliant αλλά και τα αγαπημένα της δαχτυλίδια. Τέλος είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν μικρό κότσο που ταίριαζε πολύ με την αισθητική του look της.

 

 

Μάλιστα για ακόμα μια φορά η Brigitte Macron ήταν πιασμένη χέρι, χέρι με τον αγαπημένο της σύζυγο τον οποίο περνά κατά κατά 25 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ