Mid size γυναίκες, δηλαδή ούτε παχουλές, ούτε πολύ λεπτές! Κανονικές! Η νέα τάση της μόδας μας «αγκαλιάζει» όλες (φωτό)

Ο όρος που έχει αρχίσει να γίνεται trend στα social media

Κάπου ανάμεσα στο ‘straight-size” (αυτό που η βιομηχανία της μόδας ονομάζει ως το standard) και το ‘plus-size’ (τα μεγαλύτερα δηλαδή νούμερα) ένας νέος όρος, το “mid size”, έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του.

Όπως γράφει η συνάκτιρια της βρετανικής Vogue Divya Bala στο γνωστό περιοδικό, το “mid size” έχει αρχίσει να γίνεται τάση στα social media και ειδικά στο Tik Tok .

«Φανταστείτε την χαρά μου όταν άρχισα να βλέπω (στο Tik Tok) όλο και περισσότερες γυναίκες με ίδια προβλήματα όσον αφορά το νούμερο, με σωματότυπους που αν και μου ήταν γνώριμοι δεν είχα συνηθίσει να τους βλέπω παρά μόνο στον καθρέφτη μου (...) επίσης δεν είχα δει ποτέ τον όρο mid size» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

Πλέον όλο και περισσότερες influencers με νορμάλ σώματα, αλλά και με παραπανίσια κιλά εμφανίζονται στα social media ανοίγοντας τον διάλογο γύρω από το τι είναι «φυσιολογικό» αλλά και δημιουργώντας παράλληά τάσεις που μπορούν να συμπεριλάβουν την διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία.

 

 

 

 

Και τι είναι το mid size; Είναι εγώ, και η διπλανές μας και όλες εσείς που δεν μπορούμε - όπως και η συντάκτρια της Vogue - να μπούμε σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες ή που μεταπηδούμε από κατηγορία σε κατηγορία ανάλογα με το πως αλλάζουν τα κιλά μας.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lois Opoku (@loisopoku)

 

 

Και όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει, είτε πριν την περίοδο, είτε μέσα στο lockdown, είτε λόγω θεμάτων υγείας, είτε μετά από κάποιον χωρισμό ή γενικά μια δύσκολη περίοδο το σώμα μπορεί να «δει» αλλαγές.

 

 

 

 

Κυρίως όμως είμαστε όλες εμείς οι φυσιολογικές γυναίκες με τα κανονικά σώματα που δεν θα χωρέσουμε ποτέ - και δεν χρειάζεται κιόλας - στο extra small. Ήταν καιρός λοιπόν να βγει και μια τάση που να μας αγκαλιάζει όλες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ