Όταν η Καμίλα απατούσε τον άντρα της με τον πρίγκιπα Κάρολο, εκείνος έβγαινε με την μετέπειτα δεύτερη σύζυγό του αλλά και με την πριγκίπισσα Άννα

Είχαν κάνει τις ατασθαλίες τους

Η Καμίλα ήταν παντρεμένη με τον Andrew Parker-Bowles για δύο δεκαετίες ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, ωστόσο το ζευγάρι φαίνεται να είχε κάνει τις ατασθαλίες του όσο ήταν μαζί.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την σχέση της Καμίλα με τον πρίγκιπα Κάρολο, με τους δυο τους να γνωρίζονται ήδη πριν ο τελευταίος παντρευτεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ωστόσο φαίνεται ότι η ιστορία έχει περισσότερο «ζουμί» αφού η Δούκισσα της Κορνουάλης πέρα από το ότι θεωρείται η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο του γιου της βασίλισσας με την πριγκίπισσα του λαού είχε παρατράγουδα και στον δικό της γάμο με τον πρώτο της άντρα.

 

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1939 ο Andrew Parker Bowles προερχόταν από μια οικογένεια που είχε σχέσεις με τους Βρετανούς royals καθώς οι γονείς του ήταν φίλοι με την μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο ίδιος φοίτησε στην Royal Military Academy Sandhurst και ακολούθησε καριέρα στρατιωτικού.

Το 1973 παντρεύτηκε την Καμίλα με την οποία έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά την Laura Lopes και τον Tom Parker Bowles ενώ πλέον έχουν και πέντε εγγόνια, ένα από τα οποία, η Eliza, ήταν και παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals.around.us

 

Η Δούκισσα της Κορνουάλης γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο στα τέλη της δεκαετίας του 60 και είχαν δεσμό για αρκετά χρόνια μέχρι που το 1973, σύμφωνα με την βασιλική βιογράφο Sally Bedell Smith, «άρχισαν να ασκούν  πίεση στον Andrew να δεσμευτεί».

Σύμφωνα με τον ξάδερφο του Andrew John Bowes Lyon, ήταν οι πατεράδες τους που δημοσίευσαν τελικά μια ανακοίνωση αρραβώνων στους The Times αναγκάζοντας έτσι τον  Parker-Bowles να ζητήσει τελικά σε γάμο την Καμίλα, όπως αναφέρει το townandcountrymag.com.

Μάλιστα σύμφωνα με την βιογράφο, η Δούκισσα της Κορνουάλης ήταν ερωτευμένη με τον πρώτο της άντρα. Ωστόσο εκείνος δεν της ήταν πιστός ούτε όσο έβγαιναν, ούτε κατά την διάρκεια του γάμου τους αφού όταν παντρεύτηκαν άρχισε να έχει δεσμό με την Rosemary Pitman, την οποία και παντρεύτηκε όταν χώρισε τελικά με την Καμίλα, αναφέρει το fabiosa.com.

Η σχέση του πρώτου άντρα της Καμίλα με την πριγκίπισσα Άννα

Αλλά η τωρινή σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου δεν ήταν η μόνη royal με την οποία είχε σχέση ο 81χρονης σήμερα πρώην αξιωματικός του βρετανικού στρατού.

Σύμφωνα με την βιογράφο Sally Bedell Smith ο Parker-Bowles είχε την δεκαετία του 70 δεσμό με την πριγκίπισσα Άννα, την κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά καθώς και οι δύο λάτρευαν τα άλογα, ενώ ακόμα και η μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ τον συμπαθούσε και είχε φιλικές σχέσεις με τον πατέρα του Andrew.

Αλλά βάσει των όσων έχει γράψει η Sally Bedell Smith οι δυο τους δεν θα μπορούσαν ποτέ να παντρευτούν καθώς εκείνος ήταν Καθολικός.

Έτσι συνέχισαν τις ζωές τους με την πριγκίπισσα Άννα να παντρεύεται λίγα χρόνια αργότερα τον πρώτο της σύζυγο Mark Phillips.

Μετά από 19 χρόνια μαζί πήραν διαζύγιο με την Αννα να παντρεύεται την ίδια χρονιά τον δεύτερό της σύζυγο Timothy Laurence, με τον οποίο είναι ακόμα μαζί.

Δρείτε επίσης: Έχει γούστο η πριγκίπισσα Άννα στους… άνδρες: Νέα σπάνια εμφάνιση με τον δεύτερο σύζυγό της - το μωβ παλτό, τα αξεσουάρ στο χρώμα της λεβάντας (φωτό)

Όταν χώρισε με την Καμίλα ο Andrew παντρεύτηκε τελικά την Rosemary Pitman με την οποία έμεινε μαζί για 14 χρόνια, μέχρι το 2010 οπότε και εκείνη έφυγε από την ζωή «χτυπημένη» από τον καρκίνο. Πάντως η κόρη της βασίλισσας ήταν μέσα σε εκείνους που παρευρέθηκαν στην κηδεία, όπως είχε γράψει τότε το Hello, ενώ διατηρεί ακόμα φιλικές σχέσεις με τον πρώην εραστή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ