Κι'άλλο δισέγγονο για την Βασίλισσα Ελισάβετ - Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη έγκυος στο πρώτο της παιδί (φωτό)

Το Μπάκιγχαμ το ανακοίνωσε...

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ  η Πριγκίπισσα Βεατρίκη. 

Η μεγάλη κόρη του Πρίγκιπα Ανδρέα και ο σύζυγός της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, περιμένουν το πρώτο τους μωράκι , όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

«Η Αυτού Υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι ανακοινώνουν με χαρά ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί το φθινόπωρο. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι πολύ ευχαριστημένες με τα νέα», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

 

Η νέα προσθήκη στη βασιλική οικογένεια αναμένεται το φθινόπωρο -μετά το μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ- και το δισέγγονο αυτό της Ελισάβετ θα είναι 11ο στη σειρά της διαδοχής.

 

 

 

 

Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης  είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης.

 

 

 

 

Ο γάμος της με τον συζυγό της είχε προγραμματιστεί για στις 29 Μαΐου 2020 και θα λάμβανε μέρος στο βασιλικό παρεκκλήσι στο Ανάκτορο Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο ενώ μετά την τελετή αναμενόταν να διεξαχθεί δεξίωση στους κήπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, πρώτα η δεξίωση και μετά ο ίδιος ο γάμος αναβλήθηκαν λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19. Ο γάμος τελικά τελέστηκε στις 19 Ιουλίου του 2020.

 

 

 

 

 

 

Εδώ να σημειώσουμε πως η δημοσιοποίηση για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας συνέπεσε με την τρίτη επέτειο του μεγαλειώδους γάμου Χάρι και Μέγκαν, τότε που όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους και πολλοί έβλεπαν στο πρόσωπο της πρώην ηθοποιού μια επάξια εκπρόσωπο της παράδοσης της βασιλικής δυναστείας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ