Σημαντική μέρα για τον πρίγκιπα Christian της Δανίας: Οι οικογενειακές φωτό με την μαμά Mary στα πουά & την βασίλισσα Margrethe στα κόκκινα

Κομψός και ο 15χρονος με σκούρο μπλε κοστούμι και γιλέκο

Η 15η Μαΐου ήταν μια σημαντική μέρα για τον πρίγκιπα Christian που πήρε το «βάπτισμα» από την εκκλησία της Δανίας.

Ο μεγάλος γιος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Frederik και της πριγκίπισσας Mary 40 χρόνια μετά τον μπαμπά του συμμετείχε στην θρησκευτική τελετή για το έθιμο που κρατάει από το 1736. Στην ουσία πρόκειται για μια επιβεβαίωση της πίστης του, ενώ στο παρελθόν ήταν κάτι συνυφασμένο με την μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενήλικη πλέον ζωή.

Instagram/detdanskekongehus/Franne Voigt©️⁣

Instagram/detdanskekongehus/Franne Voigt©️⁣

Στο Instagram της βασιλικής οικογένειας λοιπόν αναρτήθηκαν φωτογραφίες του 15χρονου πρίγκιπα που ήταν ντυμένος κομψά με ένα μπλε κοστούμι, ασορτί γιλέκο και γραβάτα.

Στο οικογενειακό πορτραίτο τον βλέπουμε μαζί με τους γονείς του, την γιαγιά του βασίλισσα Margrethe (μητέρα του πατέρα του) και τα μικρότερα αδέρφια του, τις πριγκίπισσες  Isabella και Josephine και τον πρίγκιπα Vincent.

Σικάτη ήταν όμως και η μαμά του πριγκίπισσα Mary που είχε επιλέξει ένα πουά φόρεμα σε σκούρο μπλε χρώμα ενώ ήταν ασορτί και με την μια από τις κόρες της, η οποία είχε παρόμοια φούστα και λευκό όμως σακάκι.

Την διαφορά έκανε φυσικά η βασίλισσα της Δανίας η οποία είχε ντυθεί στα κόκκινα με ένα εντυπωσιακό καπέλο να ολοκληρώνει το royal look της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ