Τζέσικα Άλμπα : "Έκλαψα όταν η 9χρονη κόρη μου μπήκε στο δωμάτιο - Έπιασε εμένα & τον σύζυγο μου σε "ακατάλληλη" στιγμή" (φώτο-βίντεο)

"Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μας" , λέει οτ ζευγάρι

Η Τζέσικα Άλμπα και ο σύζυγός της Cash Warren μίλησαν για την πιο δύσκολη στιγμή στην διάρκεια της "καριέρας" τους ως γονείς.

Σε ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής της Άλμπα, στο YouTube, Getting Honest, το ζευγάρι αναφέρθηκε στην αμήχανη στιγμή  κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τους επίσης γονείς Rachel Zoe και τον σύζυγό της Rodger Berman.

Η 40χρονη Τζέζικα Άλμπα και ο 42χρονος σύζυγος της Cash Warren   απόκαλυψαν ότι ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση όταν η 9μιση ετών κόρη τους Heaven μπήκε στην κρεβατοκάμαρα ξαφνικά και τους έπιασε σε μια "ακατάλληλη για ανηλίκους σκηνή".


"'Ηταν ότι χειρότερο", λέει ο Warren. Μας αρέσει να περνάμε λίγα λεπτά μόνοι στην κρεβατοκάμαρα μας γελώντας. Και εκείνη την στιγμή νιώσαμε σαν "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι καταστρέφουμε την κόρη μας. Την καταστρέφουμε".

Κι ενώ εκείνη τη στιγμή που μπήκε η μικρή Heaven στην κρεβατοκάμαρα ο Warren άρχισε να γελάει, η Άλμπα παραδέχεται ότι έβαλε τα κλάματα.

"Φώναξα την Koa (σ.σ. αδερφή του Warren) είναι τόσο καλή στο να μας βοηθά σε τέτοιες καταστάσεις. Νιώθει ότι έχει την πιο καλή και ευγενική ψυχή του κόσμου", λέει η Τζέσικα Άλμπα.

Λίγο μετά το ατυχές συμβάν ο Warren πήγε κάτω να μιλήσει στην Heaven. "Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν συνέβη", θυμάται ότι σκέφτηκε.

"Νομίζω ότι τη στιγμή που φώναξα την Koa , η Heaven της είχε στείλει ήδη μήνυμα. Πήγε κάτω και το είπε σε όλους", λέει η Άλμπα, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

"Πήγα κάτω και της είπα: Heaven στοιχηματίζω ότι είναι η τελευταία φορά που μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρα μας χωρίς να χτυπήσεις. Τώρα χτυπά. Το έμαθε το μάθημα της", λέει γελώντας ο Warren.

H πρωταγωνίστρια του Valentine's Day πρόσφατα γιόρτασε τα 40α γενέθλια της με την οικογένεια της και ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Instagram.

Εκτός από την Heaven έχει δύο παιδιά ακόμη: Την δωδεκάχρονη Honor και τον 3 ετών  Hayes 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ