Βίντεο: Η Κατερίνα Λέχου στον Αρναούτογλου - Συμβουλεύτηκε δικηγόρο για τις αποκαλύψεις σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ξανά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και για την άψογη συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο 

Η Κατερίνα Λέχου  η οποία πρωταγωνιστεί στο νέο ερωτικό - ψυχολογικό θρίλερ της Cosmote Tv  «42ºC», ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #Metoo , τις καταγγελίες της σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη, την άψογη σχέση που έχει με τον Γιάννη Μπέζο και τις συνεργασίες της στο χώρο της υποκριτικής.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Ευτυχισμένοι μαζί" ,  είναι ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό #MeToo, καταγγέλλοντας τον Γιώργο Κιμούλη για ανάρμοστη συμπεριφορά στο θέατρο.

Από τη μέρα που μίλησε η Ζέτα Δούκα, πέρασαν έξι μέρες για να μιλήσω

 

 

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια. Είτε είσαι ο Κουν, είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι. Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση.

Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου.

Σίγουρα έχεις ελαττώματα, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος», δήλωσε στην αρχή η Κατερίνα Λέχου που πρόλαβε τον Κουν από το 1985 μέχρι το ’87, αναφερόμενη παράλληλα στις δυσκολίες της υποκριτικής.

Την απόφαση να βγει μπροστά και να μιλήσει για την εμπειρία της παραδέχτηκε πως την πήρε έπειτα από πολλή σκέψη.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους.

Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ, ήταν άγνωστη περιοχή και ήθελα να δω αν έχει νόημα.

Έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα φυσικά πρώτα με τον σύζυγό μου.

Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου, τους το είπα απλά λίγο πριν. Οι παλιοί είναι της άποψης "τι θέλεις τώρα να τα πεις", έτσι κάτω από το χαλί.

Τα πρόσωπα που έχουν βγει στην επιφάνεια έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά.

Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους.

 

 

Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν θα είχε κανέναν νόημα» τόνισε η ηθοποιός.

Για τη συνεργασία και τη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο είπε:

«Όσα κατάφερα, δεν τα κατάφερα μόνη μου. Ο Μπέζος για παράδειγμα, πόσο πολύ βοηθούσε στο "Ευτυχισμένοι μαζί"!

Ήταν ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος του κόσμου για να ανθίσεις. Τον αγαπώ τον σέβομαι και τον εκτιμώ βαθύτατα.

Δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Δεν έχει ανασφάλεια, μιλάει σαν να είναι στον καναπέ του σπιτιού του. Μου έχει πει "εγώ τα πράγματα τα λέω με έναν τρόπο, αυτός είναι!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ