Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό στη ζούγκλα της Αφρικής - Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες με τον τραυματισμένο ρινόκερο κάνουν το γύρο του κόσμου (φώτο)

Μια συγκλονιστική φωτογραφία που δείχνει τη σύζυγο του Πρίγκιπα Αλβέρτου με χακί πανωφόρι και μάτια κλειστά να αγκαλιάζει έναν τραυματισμένο ρινόκερο.

Η φωτογραφία της χρονιάς δημοσιεύτηκε αυτήν την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 , στον λογαριασμό Instagram της πριγκίπισσας Charlene του Μονακό.

Μια συγκλονιστική φωτογραφία που δείχνει τη σύζυγο του Πρίγκιπα Αλβέρτου με χακί πανωφόρι και μάτια κλειστά να αγκαλιάζει έναν τραυματισμένο ρινόκερο.

Το ζώο,με  επίδεσμο στα μάτια με αίμα που φαίνεται να ρέει από τα αυτιά του, φαίνεται ακρωτηριάστηκε από λαθροκυνηγούς.

Στην κορυφή της φωτογραφίας που τράβηξε ο φωτογράφος ζώων Christian Sperka, μπορούμε να διαβάσουμε στα αγγλικά την πρόταση «Σας ευχαριστώ που δεν μας ξεχάσατε», ακολουθούμενη από την υπογραφή της νεαρής γυναίκας

«HSH Πριγκίπισσα  Charlene του Μονακό».

Στη λεζάντα αυτής της ανάρτησης, υπήρχε μόνο μια λίστα με hashtag: #stoprhinopoaching #savetherhino #rhinoconservation #endangeredspecies #wildlifeconservation

Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μετά από μερικές ώρες η ίδια φωτογραφία ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του Παλατιού του Μονακό στο Facebook με τη λεζάντα:

PrincessCharleneFoundationSA/Instagram

«S.A.S. Η πριγκίπισσα Charlene έχει δεσμευτεί για τη διατήρηση της άγριας πανίδας στην Αφρική ».

Tην Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, μάθαμε λίγο περισσότερο χάρη στον λογαριασμό Instagram του Ιδρύματος Princess Charlene για τη Νότια Αφρική.

Στις αναρτήσεις της σελίδας φαίνεται ότι η Πριγκίπισσα Charlene, έκανε ένα ταξίδι στην Αφρική το οποίο θα περιελάμβανε εργασίες για τη διάσωση των ρινόκερων, αναφέρει η Paris Match.

PrincessCharleneFoundationSA/Instagram

Η πριγκίπισσα έχει δεσμευτεί για τη διατήρηση της άγριας πανίδας στη Νότια Αφρική και την καταπολέμηση της λαθροθηρίας που οδηγεί τους ρινόκερους στην εξαφάνιση", αναφέρει μία ανάρτηση, η οποία μας υπενθυμίζει ότι στη Νότια Αφρική, κάθε 22 ώρες σκοτώνεται ένας ρινόκερος για το κέρατο του.

"Επομένως είναι χρέος μας να προστατέψουμε τους ρινόκερους και το μέλλον τους, φροντίζοντας να παίρνουμε το κέρατο τους με νόμιμο τρόπο και ασφάλεια", συνεχίζει το μήνυμα της σελίδας, που ανάρτησε αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι της Πριγκίπισσας Σαρλίν στην Αφρική. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ