Eurovision 2021: Στον τελικό η Ελλάδα, με τη Stefania και το «Last Dance» - H εντυπωσιακή εμφάνιση της & το λάθος του χορευτή (φωτό - βίντεο)

To Σάββατο 22 Μαΐου ο μεγάλος τελικός... 

Στον τελικό της Eurovision 2021 πέρασε η Ελλάδα με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance».
 
Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ τα ρούχα της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

 

Η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος, φέτος, στην Eurovision. 
 
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του Φωκά Ευαγγελινού, η οποία περιελάμβανε προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον σε ζωντανή μετάδοση.
  

 

 

Μαζί με την Ελλάδα οι χώρες που προκρίθηκαν για τον τελικό της 22ας Μαΐου είναι οι: Σαν Μαρίνο, Μολδαβία, Ισλανδία, Σερβία, Αλβανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φιλανδία και Ελβετία.
 
Στον τελικό θα διαγωνιστούν και οι χώρες που προκρίθηκαν από τον Α’ Ημιτελικό που είναι οι: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία ,καθώς και οι «Big Five» -Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία-, όπως και η Ολλανδία, ως διοργανώτρια χώρα.
 

 

Η βραδιά του Β’ Ημιτελικού έκλεισε με τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, καθώς θα είναι μία από τους ερμηνευτές στο πάρτι που θα δοθεί το Σάββατο με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων.
 
Της συνέντευξης προηγήθηκε βίντεο από τη νικητήρια βραδιά της Έλενας Παπαρίζου το 2005 και όπως είπε η Σαντάλ Γιάνσεν το τραγούδι «My number One» είναι πλέον από τα διαχρονικά του διαγωνισμού.
 
Η Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξή της θυμήθηκε το άγχος που είχε πριν τον διαγωνισμό, αλλά και τη σιγουριά που ένιωσε μετά τη νίκη της. Αυτό που θυμάται, όμως, πιο έντονα είναι η επιστροφή της στην Ελλάδα, που όλοι τραγουδούσαν το τραγούδι της κρατώντας ελληνικές σημαίες, είπε η νικήτρια του 2005. «Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος» είπε κλείνοντας η Έλενα Παπαρίζου. 

Ο χορευτής που ξέχασε να βάλει το γάντι του

Ο τρομερός χορός της 18χρονης Στεφανίας βέβαια δεν ήταν το μόνο που τράβηξε την προσοχή των χιλιάδων θεατών του Β' Ημιτελικού της Eurovision, αλλά, το γεγονός ότι ένας από τους 4 χορευτές της ομάδας της που δεν φορούσε γάντι!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ