Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι σημαντικό σήμερα να μην αναλάβετε να κάνετε πολλά πράγματα, διότι έτσι θα διασπείρετε την ενέργεια σας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους πλέον, με τον Δία στους Ιχθύς. Αυτή η όψη έχει δυο αναγνώσεις. Από τη μια μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και να νιώθουμε τυχεροί κι από την άλλη μπορεί να «φουσκώσει» την ανησυχία μας, να μας κάνει να αντιδρούμε υπερβολικά, να θεωρούμε ως δεδομένα πολλά πράγματα και να γινόμαστε λίγο αλαζονικοί στη συμπεριφορά μας.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε σε ό,τι προκύπτει είναι αυτός που θα διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα και θα έχουμε είτε επιτυχία είτε απώλεια. 

ΚΡΙΟΣ 

Το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Δία, σε συνδυασμό με τη Σελήνη στην Παρθένο, σας δίνει μια γερή ώθηση να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με τις δουλειές και τις όποιες ευθύνες σας. Μάλιστα, θα σας πρότεινα να αξιοποιήσετε τις πρωινές ώρες περισσότερο, διότι με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα το μεσημέρι δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας. Αντιθέτως, πρέπει να σας αφιερώσετε λίγο χρόνο μέσα στη μέρα για να χαλαρώσετε, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, ακόμη και να κάνετε λίγη σιέστα αν σας παίρνει από πλευράς χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Παρασκευή σας δίνει έμπνευση και σας κάνει πιο δημιουργικούς στον τρόπο που αντιμετωπίζετε ακόμη και τις ρουτίνες στη δουλειά σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε την με κάθε τρόπο προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας ή ανθρώπους που θέλετε την αποδοχή και το σεβασμό τους για το έργο σας. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία απαιτεί να δείξετε περισσότερο αυθορμητισμό στις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες, αλλά μη θεωρήσετε δεδομένα κάποια πράγματα και έχετε απέναντι τους μια στάση προκλητική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 

Δείτε όΤο τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ωθεί τη σκέψη σας στα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ φαίνεται ότι είστε πολύ πρόθυμοι να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στην καριέρα. Γενικά είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να σκεφτείτε το παρακάτω της ζωής σας είτε αφορά δουλειά είτε σπουδές, αλλά σιγά σιγά και χωρίς βιασύνες και επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε σιγά σιγά μπαίνουμε στην περίοδο των εκλείψεων που δημιουργεί μεγαλύτερη ρευστότητα. Αυτό σημαίνει και απρόοπτα, καθυστερήσεις ή και νέα δεδομένα. λες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ