Νέα απώλεια για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά πέθανε - Ήταν η "παρηγοριά" της στις δύσκολες ώρες που περνά (φώτο)

Τα δύο κουτάβια, ένα Dorgi και ένα Corgi, έφτασαν στο Παλάτι τον περασμένο Μάρτη για να κάνουν συντροφιά στη βασίλισσα, που αγαπά πολύ τα σκυλιά

Μια νέα απώλεια γεμίζει θλίψη τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ένα από τα δύο κουτάβια που της χάρισε ο γιος της Πρίγκιπας Ανδρέας, πέθανε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τα δύο κουτάβια, ένα Dorgi και ένα Corgi, έφτασαν στο Παλάτι τον περασμένο Μάρτη για να κάνουν συντροφιά στη βασίλισσα, που αγαπά πολύ τα σκυλιά.

Τα δύο κουτάβια ήταν η παρηγοριά της στις δύσκολες ώρες που περνούσε λόγω της ασθένειας και του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου.

O Fergus το ένα από τα δύο κουτάβια, που πέθανε ήταν ράτσας dorgi, διασταύρωσηdachshund-corgi. και πιστεύεται ότι πήρε το όνομα του, από τον θείο της βασίλισσας, Fergus Bowes-Lyon που σκοτώθηκε σε μάχη κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αναφέρει το Town & Country Magazine.

Η 94χρονη μονάρχης που φέρεται να είχε πάνω από 30 σκυλιά όλα αυτά τα χρόνια λέγεται ότι υποδέχθηκε το Μάρτη, με χαρά τους νέους της φίλους στο Κάστρο του Windsor, αφού από τα τέλη του περασμένου έτους, έχει ένα μόνο σκυλάκι.

Μια πήγη από το παλάτι δήλωσε τότε στη "The Sun": Η βασίλισσα είναι πολύ ευχαριστημένη. Φαίνεται αδιανόητο να μην έχει τώρα καθόλου corgi . Είναι τα αγαπημένα της από τότε που ήταν νεαρή. Τα σκυλάκια βρίσκονται εκεί μόνο μερικές εβδομάδες, αλλά είναι αξιολάτρευτα και έχουν ήδη κάνει το κάστρο σπίτι τους.

Τα δύο μικρά κουταβάκια φαίνεται ότι θα δώσουν καινούργια ζωή και ενέργεια στο Παλάτι ενώ ο Φίλιππος βρίσκεται στο νοσοκομείο".

Στα 18α γενέθλιά της  το 1944 η Βασίλισσα Ελισάβετ  έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ