H Lady Gaga σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση: ''Με βίασαν στα 19 και με άφησαν παρατημένη και έγκυο σε μια γωνιά - Έχω ψυχολογικά προβλήματα''

Ανατριχιαστικά τα όσα είπε η διάσημη σταρ... 

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Lady Gaga, μιλώντας για τον βιασμό που υπέστη στα 19 της, με τον βιαστή της να την αφήνει έγκυο.

Η Gaga είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής τους "The Me You Can’t See” στο Apple TV+ όπου ο Γουίνφρεϊ και ο Χάρι θα εστιάζουν στην ψυχική υγεία διάσημων και μη ανθρώπων με φόντο τις ιστορίες τους.

 

 

 

 

«Ήμουν 19 ετών και δούλευα στον χώρο. Ένας παραγωγός μού είπε “βγάλε τα ρούχα σου και είπα όχι. Κι έφυγα και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και- και δεν θυμάμαι καν τι συνέβη» εξομολογήθηκε η Lady Gaga πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Η τραγουδίστρια έχει πάρει την απόφαση να μην κατονομάσει τον παραγωγό αλλά και κανέναν από εκείνους που της έκαναν πόλεμο στα πρώτα της βήματα. Αυτό που είπε είναι ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της. «Η βιομηχανία είναι κακοποιητική και επικίνδυνη» δήλωσε και περιέγραψε ένα περιστατικό που πηγαίνοντας μετά από χρόνια σε νοσοκομείο για πόνους και αδυναμία στο σώμα της, τελικά την παρέπεμψαν σε ψυχίατρο μιας που το πρόβλημά της δεν ήταν οργανικό.

 

 

 

 

Παρότι έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την τραυματική εμπειρία της, αυτή είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτει ότι το θλιβερό περιστατικό οδήγησε και σε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. «Με παράτησε έγκυο σε μία γωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα καλλιτέχνις, τονίζοντας ότι για μεγάλο διάστημα μετά το περιστατικό υπέφερε από εμετούς και τάσεις αυτοτραυματισμού, ενώ για μήνες είχε απομονωθεί από τους πάντες και τα πάντα, μένοντας «κλειδωμένη σε ένα στούντιο».

 

 

 

 

Όπως δήλωσε στους Χάρι και Όπρα, το ψυχικό τραύμα που της άφησε η εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης υπήρξε τόσο έντονο, με τις ψυχοσωματικές παρενέργειες να τις «χτυπούν την πόρτα» ακόμη και μετά από πολλά χρόνια. Όπως είπε, οι έντονοι σωματικοί πόνοι, η αίσθηση μουδιάσματος και η αδιαθεσία που ένιωθε για κάποιο χρονικό διάστημα το 2019, την οδήγησαν στο νοσοκομείο, από το οποίο την παρέπεμψαν άμεσα σε ψυχίατρο, καθότι οι γιατροί δεν εντόπισαν κανένα παθολογικό πρόβλημα.

 

 

«Δεν μπορούσα να νιώσω το ίδιο μου το σώμα», ανέφερε σύμφωνα με το BBC, διευκρινίζοντας ότι ο πόνος που ένιωσε ήταν ο ίδιος με εκείνον που είχε νιώσει όταν βιάστηκε στα 19 της.

«Συνειδητοποίησα ότι ήταν ο ίδιος πόνος που είχα νιώσει όταν ο άνθρωπος που με βίασε, με παράτησε έγκυο σε μία γωνία, στο σπίτι των γονιών μου, επειδή έκανα εμετούς και ήμουν άρρωστη. Επειδή είχα κακοποιηθεί και μετά κλειδώθηκα σε ένα στούντιο για μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ