Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Περίεργο το Σαββατοκύριακο - Η Σελήνη στον Ζυγό βοηθά την επικοινωνία, το τετράγωνο Ερμή και Ποσειδώνα δημιουργεί μια ομίχλη

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Περίεργο από πλευράς όψεων το Σαββατοκύριακο και μας πάει «μια ζέστη μία κρύο». Από τη μια η Σελήνη στον Ζυγό βρίσκεται σε ένα όμορφο περιβάλλον που βοηθά στην επικοινωνία, τις επαφές μας, την αναζήτηση χαράς μέσα από τις διεξόδους της τέχνης, της ψυχαγωγίας.

Από την άλλη σχηματίζεται τα ξημερώματα της Κυριακής -που φυσικά επηρεάζει και το Σάββατο- το τετράγωνο του Ερμή και του Ποσειδώνα που δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά. Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων», οπότε πριν πιστέψετε οτιδήποτε αυτό το Σαββατοκύριακο, θετικό ή αρνητικό, καλύτερα να το ψάξετε ενδελεχώς.

Αυτή η θολούρα, η αίσθηση ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα, η διακίνηση ψευδών ίσως στοιχείων, οι υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις, είναι το κύριο χαρακτηριστικό της όψης. Η Κυριακή είναι κάπως πιο απαιτητική μέρα και για έναν ακόμη λόγο, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο δημιουργώντας παράλληλα και νευρικότητα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχετε ένα κάπως πιο απαιτητικό Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο η κύρια όψη θα είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Γι’ αυτό πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η όψη είναι κυρίαρχη στην παραπληροφόρηση. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί, αφού όλα θα αποκαλυφθούν παρακάτω. Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει απαιτητικό το Σαββατοκύριακο, αλλά σας δίνει και την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους ή να κάνετε κάποια σχέδια για το πώς θα περάσετε μαζί τους τον χρόνο σας. Προτιμήστε το Σάββατο για τις εξόδους σας, διότι η Κυριακή είναι πιο νευρική μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτές τις ημέρες, δείτε τις σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των συνεργατών. Όμως δεν είναι οι σωστές ημέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ακριβώς γιατί άλλο μπορεί να βλέπετε κι άλλο να ισχύει. Η Σελήνη στον Ζυγό δείχνει ότι μπορεί να έχετε ακόμη κι αυτές τις ημέρες υποχρεώσεις στη δουλειά ή να χρειαστεί να δουλέψετε κάποιες ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι κάπως απατηλό και πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε και μην κάνετε άτσαλες και παρορμητικές κινήσεις. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας, κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους κλπ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα, θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Κατά τα άλλα, το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Ζυγό θα έχει και τις διασκεδαστικές του πλευρές.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ