Η Εύα Καϊλή έγινε μαμά: Το πανέμορφο κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο - Ποιος είναι ο μπαμπάς; - Παιδί απέκτησε πρόσφατα & η αδερφή της Μανταλένα

Να σας ζήσουν!

Ευχάριστα νέα για την Εύα Καϊλή που έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι!

Η Εύα Καϊλή «αξιοποίησε» την καραντίνα και κανένας δεν έμαθε ότι είχε μείνει έγκυος από τον Ιταλό σύντροφό της Francesco Giorgi.

Εκείνη και ο καλός της είναι μαζί τα τελευταία χρόνια ενώ το ζευγάρι γνωρίστηκε Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το μωράκι του πριν από σχεδόν τρεις μήνες, ενώ πληροφορίες θέλουν την μικρή να παίρνει το όνομα Αριάνα.

Η δυναμική και πολυπράγμων θεσσαλονικιά αρχιτέκτων και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega, έχει κατ’ επανάληψη ανακηρυχθεί η πιο δημοφιλής ευρωβουλευτής.

Η Εύα Καϊλή ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τα καθήκοντά της στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, είναι ιδιαίτερα δραστήρια και διακρίνεται για την αφοσίωσή της και την εξειδίκευσή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ευρωπαϊκών χωρών μέσα από την θέση της ως ευρωβουλευτής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

Το eirinika συνάντησε την πανευτυχή νέα μητέρα την περασμένη εβδομάδα στο Delphi Economic Forum να μιλάει με μεγάλη τρυφερότητα για τον νέο της ρόλο.

Μαζί της ήταν η πολύ αγαπημένη της αδερφή Μανταλένα, που επίσης πρόσφατα έγινε μητέρα αφού ο γιος της είναι 18 μηνών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

Να σας ζήσουν Εύα και Μανταλένα, η κόρη και ο γιος, να έχουν πάντα την αγάπη που δείχνετε εσείς ως αδελφές η μια για την άλλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ