Εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα στο γυμναστήριο & το κατάστημα παιδικών της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά - Έσπευσε η πυροσβεστική (φωτό & βίντεο)

Τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα ένα γυμναστήριο και ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, στην περιοχή του Βύρωνα, τα οποία ανήκουν στη σύζυγο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος.

 EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

πό τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ.

Πελώνη: Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία

«Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελικά Πελώνη σε ανακοίνωση καταδίκης τής σημερινής εμπρηστικής επίθεσης σε δυο επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Αναλυτικά η κυβερνητικό εκπρόσωπος δήλωσε:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ