Ετοιμόγεννες η Χριστίνα Μπόμπα και η Αθηνά Οικονομάκου: Υποβρύχια λήψη για την κυρία Τανιμανίδη - Η θάλασσα και η ηθοποιός (φωτό)

Με καλοκαιρινή διάθεση λίγο πριν γίνουν μανούλες!

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Αθηνά Οικονομάκου διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους αφού σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο τα μωράκια τους.

Με τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες οι διάσημες κυρίες μοιράστηκαν στα social media δύο όμορφες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες.

 

Ειδικότερα η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη που θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά ανέβασε μια υποβρύχια λήψη.

Στην εικόνα την βλέπουμε κάτω από το νερό να φορά ένα animal print μαγιό. Να σημειωθεί ότι η influencer βρίσκεται ήδη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο θα κρατά στα χέρια της τους καρπούς του έρωτά της με τον αγαπημένο της, τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

«Σε περιμένουμε μικρούλα μου» έγραψε από μεριά της στο ποστ της η Αθηνά Οικονομάκου που επίσης σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά αφού έχει ήδη ένα παιδάκι με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την βλέπουμε με ένα κόκκινο μπικίνι να κοιτάζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η ηθοποιός μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη έχουν δημιουργήσει και την δική τους σειρά ρούχων με την δεύτερη να μοιράζεται στο Instagram μερικές κοινές τους φωτογραφίες με τις όμορφες δημιουργίες τους.

 

«Μαζί! Πιο πολύ από ποτέ. Όλες μας μαζί. Όλη η ομάδα μας. Τα κορίτσια μου! Η δύναμη μου! Αυτά είναι τα αληθινά μας χρώματα... ? “True Colours” • Spring/Summer ‘2» έγραψε στο ποστ της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ