Ποια είναι η κούκλα Giorgia Soleri που έχει κλέψει την καρδιά του νικητή της Eurovision, Damiano David; - Ξετρελαμένος μαζί της ο Ιταλός ροκάς (φωτό)

Έχουν αρραβωνιαστεί!

Ο Damiano David, ο lead singer των Maneskin που βγήκαν νικητές στο διαγωνισμό της Eurovision έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της όμορφης Giorgia Soleri.

Μπορεί ο Ιταλός ροκάς να είναι μόλις 22 ετών ωστόσο είναι μαζί με την καλή του εδώ και τέσσερα χρόνια ενώ οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί.

Η 25χρονη Soleri που κατάγεται από το Μιλάνο αλλά πλέον ζει στη Ρώμη όπου εργάζεται ως μοντέλο έχει πάνω από 150 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Η ίδια είναι προσεκτική όσον αφορά την προσωπική της ζωή και δεν μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τον αγαπημένο της ωστόσο το ζευγάρι φαίνεται να έχει βρει την ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου, ενώ σύμφωνα με το dilei.it/vip γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων.

 

Το νεαρό μοντέλο και influencer έχει αδυναμία στα τατουάζ και το καθένα κρύβει για εκείνη κάποιο μήνυμα. Μεταξύ των τατουάζ της Giorgia υπάρχει επίσης ένα αιματοβαμένο στιλέτο, μια καρδιά και το πρόσωπο της Frida Kahlo.

Και μπορεί η νεαρή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την αστεία της πλευρά ωστόσο δεν φοβάται να μιλήσει και για σοβαρά θέματα με την ίδια να αποκαλύπτει μέσα από το Instagram της ότι πάσχει από Βουλβοδυνία μια ασθένεια που κάνει τις γυναίκες να βιώσουν χρόνιο και ανεξήγητο πόνο γύρω από τον αιδοίο.«Το αποκαλούν« αόρατη ασθένεια » είχε πει η  Soleri προσθέτοντας ότι την έχουν αποκαλέσει «τρελή» και «ψεύτρα».

 

 

Όπως αναφέρει το dilei.it/vip  ήταν ο Ιταλός ροκάς εκείνος που αποκάλυψε την σχέση τους δημοσιεύοντας μια εικόνα στην οποία αγκαλιάζει την αγαπημένη του. «Μετά από τέσσερα χρόνια μπορούμε να πούμε ή όχι;», έγραψε ο τραγουδιστής των Maneskin στο story που έκανε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ