Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τα εμπόδια που μπορεί να συναντάμε σήμερα μας εκνευρίζουν, αλλά η φύση τους είναι προσωρινή

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Σκορπιού για να συναντήσει τις πρωινές ώρες τον Δία σε αρμονική όψη τριγώνου που θα είναι ιδιαίτερα θετική, δίνοντας μια ώθηση στις πρωινές μας δραστηριότητες και μετά αργά τη νύχτα σε αντίθεση με τον Ουρανό. Σαν ζωδιακή θέση για την Σελήνη είναι αρκετά πιο εσωστρεφής για τη διάθεση μας και με περισσότερες πιθανότητες εκπλήξεων, αλλά και ανατροπών.

Ενδεχομένως να έχουμε και μια αναταραχή σε μετεωρολογικό ή γεωφυσικό επίπεδο αυτές τις ημέρες, καθώς μην ξεχνάμε ότι είμαστε στα προεόρτια της Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη που πραγματοποιείται την Τετάρτη. Τα εμπόδια που μπορεί να συναντάμε σήμερα μπορεί να μας εκνευρίζουν, αλλά η φύση τους είναι προσωρινή.

ΚΡΙΟΣ

Δυο οι τομείς που φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ο ένας αφορά οικονομικά θέματα και θέματα δουλειάς όπου ίσως νιώθετε κάποιους περιορισμούς ή πίεση κι από την άλλη ίσως χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας σε μια δέσμευση που έχετε αναλάβει είτε αφορά σπουδές, μια χάρη για την οικογένεια σας ή κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πιθανώς όμως να σας απασχολεί και μια ερωτική σχέση ιδίως αν είναι κάτι φρέσκο και δεν είστε βέβαιοι ακόμη για τα συναισθήματα σας, ούτε βέβαια της άλλης πλευράς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας καλεί να ασχοληθείτε κυρίως με τον τομέα των σχέσεων. Ωραίες οι δουλειές, οι υποχρεώσεις, αλλά μην ξεχνάτε ότι και η προσωπική σας ζωή χρειάζεται φροντίδα. Ο σύντροφος, η οικογένεια, οι φίλοι θέλουν κι εκείνοι την παρουσία και το ενδιαφέρον σας, όσο κι αν σας πνίγουν οι υποχρεώσεις σας. Εξηγήστε τους, αλλά μην τους ξεχνάτε, αν δεν θέλετε να αρχίσετε να έχετε προβλήματα και σε αυτούς τους τομείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στην ημέρα σας και πολλές υποχρεώσεις που για να τις φέρετε εις πέρας πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και υπομονετικοί. Κάποιοι μπορεί να έχετε εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε, άλλοι μπορεί ακριβώς λόγω του φόρτου εργασίας να έχετε να κάνετε πολλές δουλειές και στο σπίτι και γενικώς να μην έχετε πολύ διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο για όλα αυτά που θέλετε. Μέσα σε όλα προσπαθήστε να δείτε καλύτερα τα θέματα της διατροφής σας, κάντε τον υπολογισμό σας για να έχετε τις σωστές τροφές και στη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να μην καταφεύγετε σε ανθυγιεινές επιλογές. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ