Στην Ελλάδα η Stefania & η Έλενα Τσαγκρινού - "Θέλω να φάω πολλά πιτόγυρα", είπε η 18χρονη - Οι πρώτες δηλώσεις (φωτό - βίντεο)

Η Στεφανία ξεσήκωσε Ελλάδα και Ευρώπη με το "Last Dance", η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo.

Η ελληνική και κυπριακή αποστολή επέστρεψε από το Ρότερνταμ, με τη Στεφανία να εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη για τη 10η θέση, αλλά και... πεινασμένη για τη συνέχεια.

 

 

Η Έλενα Τσαγκρινού κατέκτησε την 16η θέση και είπε:  «Κρατάω πάντα τα καλά! Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική.

 

 

 

 

Στεφανία: «Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο»

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα σχέδιά της η Στεφανία Λυμπερακάκη απάντησε με τον αυθορμητισμό της ηλικίας της.

«Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο, πολλές πίτες, γιατί δεν έφαγα πολύ», απάντησε γελώντας στην ΕΡΤ η 18χρονη τραγουδίστρια. «Και μπύρες…», συμπλήρωσε, αλλά αμέσως διόρθωσε: «Όχι, δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί είμαι 18 χρονών».

 

 

Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία της να μείνει στην Ελλάδα αλλά και να μάθει καλύτερα να μιλά τα ελληνικά καλύτερα: "Θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Να μάθω να μιλάω καλύτερα ελληνικά. Αυτό θέλω. Θα ήθελα πολύ να πάω ξανά στη Eurovision με την Ελλάδα". Θέλω να αγοράσω σπίτι στο Κολωνάκι γιατί είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός».

 

Μητέρα Στεφανίας: «Είμαι πολύ περήφανη»

«Όταν κατέβηκε από τη σκηνή της είπα να είναι περήφανη για τον εαυτό της γιατί έκανε αυτό που ήθελε και το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ», είπε η μητέρα της η οποία δεν έκρυψε την συγκίνηση της. 

 

 

 

Τσαγκρινού: Περιμέναμε μια καλύτερη θέση

 

 

 

 

 

 

Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει. Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπάω στη Eurovision. Για μένα δίκαια κέρδισε η Ιταλία», δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού για τη Eurovision 2021.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ