Σχολείο στην Φλόριντα έκανε photoshop στα μπλουζάκια των μαθητριών: Ήθελαν να τις κάνουν να δείχνουν πιο σεμνές - Οργή από γονείς (φωτό)

Για σεξισμό κατηγορείται το σχολείο... 

Oργή στους γονείς των μαθητριών έχει προκαλέσει η κίνηση ενός σχολείου στη Φλόριντα. Συγκεκριμένα το σχολείο έχει δεχθεί πληθώρα αρνητικών σχολείων για την επεξεργασία των ετήσιων φωτογραφιών των μαθητριών του . 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ρούχα τους θεωρήθηκαν προκλητικά, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι του σχολείου να κάνουν Photoshop, κάτι που προκάλεσε τεράστια σύγχυση. 

 

 

Το Bartram Trail High στην κομητεία St. Johns κατηγορείται για σεξισμό αφού το photoshop έγινε παρά την θέληση των 80 κοριτσιών. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν ''πειράξει'' τα ντεκολτέ τους ώστε να τις κάνουν να δείχνουν πιο σεμνές. 

 

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την News4jax αποκάλυψε ότι όλες οι αλλαγές που έγιναν αφορούσαν φωτογραφίες κοριτσιών, ενώ καμιά δεν παρατηρήθηκε σε αγόρι, 

«Δεν βγάζει νόημα πως όλοι τους εμφανίζονται έτσι, και η απάντηση είναι, "Αυτό είναι εντάξει, αλλά εκείνο όχι», ανέφερε μια μαθήτρια, μιλώντας στο First Coast News. Η μητέρα της τόνισε επίσης πως ο «ενδυματολογικός κώδικας» του σχολείου δεν εφαρμόζεται ισάξια ή συνεχώς. 

 

 

«Χτες (η κόρη μου) έτυχε να φοράει την μπλούζα ξανά στο σχολείο, ρώτησε αν είναι εντάξει σύμφωνα με το dress code και της απάντησαν ναι. Οπότε η επόμενη ερώτησή μου είναι, αν η μπλούζα είναι εντάξει για το σχολείο και την σχολική ταυτότητα, γιατί δεν κάνει για την επετηρίδα;», είπε η μητέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ