Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει συνδέσει την Σκωτία με την χειρότερη & την καλύτερη στιγμή στην ζωή του: Τον θάνατο της Νταϊάνα & την γνωριμία του με την Kate Middleton

Βρισκόταν εκεί όταν έμαθε για τον χαμό της

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε συνδέσει την Σκωτία με μερικές από τις καλύτερες αλλά και με την χειρότερη στιγμή στην ζωή του.

Μιλώντας στην Γενική Συνέλευση της εκκλησίας της Σκωτίας ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα μίλησε για το δεσμό του με την χώρα λέγοντας ότι όταν έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του βρισκόταν εκεί.

«Έρχομαι στην Σκωτία από όταν ήμουν μικρό παιδί… μεγαλώνοντας είδα πως η γιαγιά μου απολάμβανε κάθε λεπτό όσο βρισκόταν εδώ και δεν υπάρχει τίποτα που να χαίρεται περισσότερο ο πατέρας μου από το να κάνει βόλτες στους λόφους» είπε μεταξύ άλλων.

«Η Σκωτία είναι η πηγή μερικών από των καλύτερων αναμνήσεών μου, αλλά και της χειρότερης στιγμής… Βρισκόμουν στο (κάστρο) Balmoral όταν μου είπαν ότι η μητέρα μου πέθανε» είπε ακόμα ο πρίγκιπας προσθέτοντας ότι βρήκε παρηγοριά στο συγκεκριμένο μέρος.

Όμως πέρα από τον θάνατο της Lady D το 1997 ο Ουίλιαμ μίλησε και για μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής του με τον ίδιο να λέει ότι εκεί ήταν που συνάντησε για πρώτη φορά και την γυναίκα του Kate Middleton. Εκείνος και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ που είναι παντρεμένοι δέκα χρόνια γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν μαζί St. Andrews.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ