Eurovision: Αρνητικό το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών για τον Νταμιάνο των Maneskin - Η EBU θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει (φωτό)

'' Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια'', είχε πει ο φροντμαν του συγκροτήματος.. 

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε ο "φρόντμαν" των Maneskin, Νταμιάνο, είναι αρνητικό. Nα σημειώσουε πως τον είχαν κατηγορήσει για χρήση κοκαινής στον τελικό της Eurovision 2021.

 

 

"Η EBU θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει", γράφει στον ιστότοπό της η εφημερίδα La Repubblica.

Η EBU στηρίζει και συγχαίρει τους Μaneskin

 

 

 

 

 

 

H EBU, σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε ο "φρόντμαν" των Μaneskin, Νταμιάνο, είναι αρνητικό.

"Καμία χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν πραγματοποιήθηκε στο green room, θεωρούμε ότι το θέμα έχει λήξει. Ένα τεστ ανίχνευσης έγινε οικειοθελώς σήμερα από τον τραγουδιστή των Μaneskin. To αποτέλεσμα είναι αρνητικό και το διαπιστώσαμε", τονίζει η ΕΒU.

 

 

 

 

Πάντα με αναφορά στο ίδιο θέμα, οι διοργανωτές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον, προσθέτουν: "Μας ανησυχεί το γεγονός ότι ανακριβείς εικασίες που οδηγούν σε ψευδείς ειδήσεις επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Θέλουμε και πάλι να συγχαρούμε τους Μaneskin και τους ευχόμαστε τεράστια επιτυχία".

 

 

Η EBU "ανυπομονεί να συνεργαστεί με την RAI για την παραγωγή ενός θεματικού Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού στην Ιταλία".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ