Μοντέλο η 39χρονη Βρετανίδα που «έσβησε» στην Κύπρο λόγω θρόμβωσης: Η Stephanie Dubois δεν αισθανόταν καλά μετά το εμβόλιο της AstraZeneca (φωτό)

Είχε ξυπνήσει τρέμοντας, με πόνους στις αρθρώσεις και πονοκέφαλο

Μοντέλο ήταν η 39χρονη Βρετανίδα που πέθανε μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο στην Κύπρο. Η Stephanie Dubois είχε εκφράσει ότι δεν αισθανόταν καλά αφότου έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η 39χρονη Stephanie Dubois απεβίωσε τη Δευτέρα (25/5) μετά από θρόμβωση σοβαρής μορφής. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπως επιβεβαίωσε στο SigmaLive ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου.

Photo: Facebook/Stephanie Dubois

Σύμφωνα με το κυπριακό μέσο πρόκειται για μοντέλο που το τελευταίο διάστημε έμενε στην Κύπρο, το οποίο λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της δημοσίως εξέφραζε ότι δεν αισθανόταν καλά, αφότου είχε εμβολιαστεί με το AstraZeneca στις 6 Μαΐου.

Photo: Facebook/Stephanie Dubois

Στις αναρτήσεις της στο Facebook, έγραφε πόσο άσχημα ένιωσε μετά την πρώτη δόση, επισημαίνοντας ότι ήταν άρρωστη τις επόμενες ημέρες. Στις 14 Μαΐου η Bubois έκανε μια δεύτερη ανάρτηση για την κατάσταση υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι είχε ξυπνήσει τρέμοντας, με πόνους στις αρθρώσεις, ζαλάδες, πονοκέφαλο και δύσπνοια μετά το εμβόλιο της AstraZeneca.

Photo: Facebook/Stephanie Dubois

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι φοβόταν ότι κόλλησε κορωνοϊό αλλά έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό. Ο θάνατος της γυναίκας, η οποία ζούσε στην Κύπρο τους τελευταίους πέντε μήνες, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της, σε φίλους και συνεργάτες.

Μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε από τον Kamran Abassalty για την κηδεία της άτυχης γυναίκας έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής £3,005.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ