Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είμαστε ακριβώς την προηγούμενη ημέρα της πρώτης Σεληνιακής έκλειψης της χρονιάς που επηρεάζει όλους μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό ενεργοποιώντας κατά τη διάρκεια της νύχτας το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Έτσι η νύχτα μπορεί να είναι κάπως πιο ταραχώδης, αλλά τουλάχιστον από το ξημέρωμα και μετά στρώνει το πράγμα. Μάλιστα η Σελήνη θα κάνει δυο αξιόλογες όψεις στη διάρκεια της ημέρας, ένα τρίγωνο με τον Άρη που μας ενεργοποιεί ώστε να αναλάβουμε δράση και επίσης ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που μας επιτρέπει να πάμε με λίγο πιο αργούς ρυθμούς αν αυτό επιθυμούμε.

Είμαστε ακριβώς την προηγούμενη ημέρα της πρώτης Σεληνιακής έκλειψης της χρονιάς που επηρεάζει όλους μας, φυσικά άλλον λιγότερο άλλον περισσότερο, έτσι υπάρχει μεγαλύτερος ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα, μπορεί να δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε ή να χαλαρώσουμε ή μπορεί να είμαστε υπερκινητικοί και νευρικοί. 

ΚΡΙΟΣ

Πιο συναισθηματική η Σελήνη στον Σκορπιό στις δυο όψεις που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σήμερα, αυξάνοντας την ενσυναίσθηση σας, αλλά και τον βαθμό σύνδεσης που έχετε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δε χρειάζεται κάποιος να σας μιλήσει σήμερα για να καταλάβετε πώς αισθάνεται.

Βέβαια προσπαθήστε να έχετε πολύ ισχυρά όρια όταν πάτε να λύσετε προβλήματα άλλων. Άλλωστε δεν περιμένουν να σωθούν από σας, απλά να τους δώσετε μια άλλη διάσταση του θέματος τους που μπορεί να είναι βοηθητική για εκείνους. Σήμερα ακόμη θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τρίτη, τουλάχιστον από το πρωί κι έπειτα, είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, αλλά και αρκετά θετική για να επικοινωνήσετε με συνεργάτες και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην προσπάθεια σας. Μάλιστα σήμερα μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας ιδιαίτερης ευκαιρίας ή πρότασης που μπορεί να σας κάνει κάποιος και ίσως αλλάζει τα πλάνα σας, αλλά μπορεί να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Από την άλλη, είναι μια μέρα με αρκετή πίεση σε επίπεδο επικοινωνίας, με πολλά τηλέφωνα, emails που πρέπει να απαντηθούν, συσκέψεις κλπ.

Προσπαθήστε όμως να βρείτε λίγο χρόνο και για την προσωπική σας ζωή τις βραδινές ώρες. Θα κάνει καλό και σε σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την έκλειψη Σελήνης που θα σχηματιστεί απέναντι σας και σιγά σιγά μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε την επιρροή από σήμερα. Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Σκορπιό ωθεί την ενέργεια και την προσοχή σας σε θέματα της δουλειάς και της υγείας σας.

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να λάβετε μέτρα προστασίας και των δυο. Μολονότι στο μεγαλύτερο μέρος της θα ασχοληθείτε με λεπτομέρειες κι ενδεχομένως να κουραστείτε, μακροπρόθεσμα αυτή η δουλειά μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Αν υπήρχαν εκκρεμότητες, τώρα πρέπει να τις βγάλετε από πάνω σας για να σταματήσουν να σας κυνηγούν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ