Η Celia Kritharioti σε μια σπάνια ανάρτηση με τον σύζυγό της για την επέτειό τους - Ευχαριστώ που κρατάς το χέρι μου 26 χρόνια τώρα...

Δείτε την ανάρτησή της... 

Μια σπάνια, δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο, έκανε η Σήλια Κριθαριώτη. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μπορεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο, ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητά της.

 

 

 

 

Το πρόγραμμά της μπορεί να είναι πάντα γεμάτο, καθώς ντύνει με τις μοναδικές της δημιουργίες μεγάλα ονόματα τόσο της εγχώριας showbiz αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά της. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι έχει τρία παιδιά: Τον Παναγιώτη ( 2002) και τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ ( 2006).

 

 

Ποιος είναι ο Νίκος Τσάκος

Ο Νίκος Τσάκος, γιος του εφοπλιστή καπετάνιου Παναγιώτη Τσάκου γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Κατάγεται από παραδοσιακή ναυτική οικογένεια των Καρδαμύλων της Χίου. Το 2013,  σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη από βόμβα στο σπίτι του στην Ακρόπολη.

Θρήνος και ένα τεράστιο «γιατί» στην οικογένεια Τσάκου ξεκίνησε το 2010. Η αδερφή του εφοπλιστή και νύφη της Σήλιας Κριθαριώτη, η Μαρία Τσάκου βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο μεγάλου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης εξαιτίας ενός ανευρύσματος στην καρδιά.

Η αφιέρωση για την επέτειο τους

Η Σήλια κριθαριώτη η οποία προβαίνει σπάνια σε τέτοιες κινήσεις, αποφάσισε να αναρτήσει μια φωτογραφία με τον σύζυγό της και να γράψει: ''Σε ευχαριστώ που μου κρατάς το χέρι τα τελευταία 26 χρόνια''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ