MasterChef - spoiler alert! Πότε είναι ο μεγάλος τελικός - Λέτε να δούμε γυναίκα φέτος στην κορυφή; (βίντεο)

Αυτή είναι η τελική τριάδα!

Πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του MasterChef με τρεις επίδοξους σεφ να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Τα επεισόδια που έχουν μείνει δεν είναι πλέον πολλά αφού το τελευταίο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου. Ποιοι όμως θα είναι οι σεφ που θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου;

Απ΄ότι φαίνεται ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής θα έχει πλειοψηφία γυναικών αφού η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαρίνα Ντεμολλάι θα είναι τα 3 πρόσωπα που που θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Το πλεονέκτημα στο σημερινό επεισόδιο το παίρνει η ενώ θα έχουμε και μια ανατροπή αφού δύο μαγειρικές δοκιμασίες περιμένουν τους τέσσερις φιναλίστ.

Εκείνος που τελικά δεν θα τα καταφέρει και θα φύγει από το παιχνίδι είναι ο Αλέξανδρος , ενώ υπενθυμίζεται ότι χθες αποχώρησε ο Παύλος ο οποίος και μίλησε σήμερα το πρωί στην «Φωλιά των Κου Κου».

«Ο πατέρας μου είναι σεφ εδώ και πολλά χρόνια. Αγαπά πολύ τη μαγειρική. Ψαχνόταν συνεχώς και σπούδαζε πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Πήγαινε σε διαγωνισμούς κι εγώ τον ακολουθούσα για να τον βοηθήσω. Μέσα στο σπίτι το φαγητό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και πειραματιζόμασταν συνεχώς. Είχα μάθει πολλά και είχα δοκιμάσει διάφορες γεύσεις. Δούλευε στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα. Είχα τον καλύτερο δάσκαλο στο σπίτι», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

«Είδα διαφορά στη Μαρίνα μετά την επιστροφή της. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο άτομο. Στη αρχή είχε μία στρατηγική, αλλά μετά ήδη ότι όλο αυτό της γύριζε boomerang και κλείστηκε στο δωμάτιό της. Γενικά την πάω τη Μαρίνα. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες και ήρθαμε πολύ κοντά από την αρχή.»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ιωάννη μιας και είχε μιλήσει για την αντιπάθεια που έχει στη Μαρίνα. Ο ίδιος προς έκπληξη όλων δήλωσε πως ο Ιωάννης «Υποδυόταν έναν ρόλο μέσα στο σπίτι. Δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο έδειχνε στην κάμερα. Ήταν γλυκός, ήσυχος και με χιούμορ. Πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη και όχι με τη Μαρίνα.»

«Με τη Μαργαρίτα στην αρχή δεν κάναμε παρέα.Δε θα είχα πρόβλημα να το πάρει και η Μαρίνα. Θα ήθελα να κερδίσει επιτέλους μια γυναίκα. Η Μαργαρίτα έχει μαγειρικό χάρισμα.» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ