Κέιτ Μίντλετον η DJ! Η Δούκισσα πειραματίζεται στην κονσόλα - από δίπλα ο Ουίλιαμ: «μπορείτε να το κλείσετε; πονάνε τα αυτιά μου» (βίντεο)

Φορούσε ένα σύνολο ίδιο με της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ένα απίθανο βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον να πειραματίζεται στην κονσόλα έχει δημοσιευτεί στο Twitter του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έκαναν περιοδεία στην Σκωτία.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το Heavy Sound, έναν οργανισμό που σε συνεργασία με το Scottish Violence Reduction Unit προσπαθούν να κρατήσουν νέους ανθρώπους - που είναι ευάλωτοι στη βία - κοντά στην εκπαίδευση και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.


Η Kate Middleton λοιπόν, που είχε επιλέξει για την περίσταση μια μπλε ηλεκτρίκ πλισέ φούστα της εταιρείας Hope και ένα σακάκι από τα Zara - ένα look που έμοιαζε πολύ με μια παλιά εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα - προσπάθησε να κάνει τον… DJ!

Όπως θα δείτε ο «ειδικός» του Heavy Sound προσπαθεί να βοηθήσει την Δούκισσα που εκείνη την στιγμή πειραματίζεται - με όχι και πολύ μεγάλη επιτυχία - με τους ήχους.

Δείτε επίσης: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει πέραση! To.. «φλερτ» με 96χρονη σε οίκο ευγηρίας - «θα με κάνεις να κοκκινίσω» (βίντεο)

Δίπλα της ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ακούγεται να λέει σε κάποια στιγμή «μπορείτε να το κλείσετε, πονάνε τα αυτιά μου». Και η Κέιτ με την σειρά της φεύγοντας ζήτησε συγγνώμη για το τραγούδι της και τους ζήτησε να το διαγράψουν όταν φύγει! Πάντως η Κέιτ Μίντλετον το χάρηκε ιδιαίτερα αφού σε όλο το βίντεο γελάει με ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ