Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ: O πρώτος άνδρας στον κόσμο που είχε κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 (φωτό - βίντεο)

Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ πέθανε στο ίδιο νοσοκομείο που εμβολιάστηκε...

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών από άσχετη ασθένεια με τον κορωνοϊό ο Ουίλιαμ (Μπιλ) Σέξπηρ, ο πρώτος άνδρας στον κόσμο που έλαβε -σε μη πειραματικό στάδιο- το εμβόλιο κατά της Covid στην Βρετανία. 

Ο άνδρας που είχε το ίδιο όνομα με τον κορυφαίο θεατρικό συγγραφέα, ήταν ο δεύτερος άνθρωπος μετά τη Μάργκαρετ Κίναν, μια 90χρονη γιαγιά που έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid-19.

Σημειώνεται δε, πως κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο που έκανε και το εμβόλιο. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου είχαν κάνει λόγο για το "Το Ημέρωμα της Γρίπης" από τη γνωστή κωμωδία "Το Ημέρωμα της Στρίγκλας", ενώ κάποιοι απορούσαν αν η Μάργκαρετ Κίναν ήταν η ασθενής 1Α που εμβολιάστηκε κατά της COVID-19 στη Βρετανία, τότε ο Σαίξπηρ ήταν ο ασθενής "2B or not 2B?", από τον διάσημο μονόλογο του Άμλετ "To be or not to be" (Nα ζει κανείς ή να μη ζει).

Πέραν της οικογένειάς του, πολλοί άνθρωποι ένιωσαν θλίψη για την απώλειά του αναφέρει το BBC. Ήταν άλλωστε και πολύ αγαπητή φιγούρα του κόμματος των Εργατικών στο Κόβεντρι, ενώ είχε αφοσιωθεί στο να κάνει καλύτερη την τοπική κοινότητα.

Είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, ήταν δεινός φωτογράφος, αγαπούσε την τζαζ και τις κοινωνικές επαφές, αλλά και το περιβάλλον και τους κήπους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ