Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την σημερινή ενέργεια που έχουμε για να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Μαΐου, απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους που φέτος συμπίπτει και με την πρώτη έκλειψη του 2021. Φυσικά για την έκλειψη αυτή μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, τον κυβερνήτη πλανήτη αυτής της έκλειψης, μας κάνει κάπως ανήσυχους, αλλά και αρκετά βιαστικούς στα συμπεράσματα μας ή επιπόλαιους στη δράση μας. Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας, της μεγάλης εικόνας της ζωής μας, των μακροπρόθεσμων στόχων.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φυσά αέρας ανανέωσης με την Σελήνη στον Τοξότη που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η έκλειψη δεν είναι τόσο δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια που μπορεί να ζορίσουν περισσότερο.

Είναι η στιγμή να δείτε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια την εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας. Να μιλήσετε με φίλους που έχετε καιρό να βρεθείτε, να κάνετε όνειρα για ταξίδια όταν θα είναι ασφαλές να ταξιδέψετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια Πανσέληνο – έκλειψη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια διάφορα άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη, μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε.

Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη. Η Σελήνη μετά την έκλειψη θα προχωρήσει σε ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σταθεροποιήσει λίγο το συναίσθημα σας. Η δουλειά και η πειθαρχία θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος φόβου.

ΔΙΔΥΜΟ

Η σημερινή έκλειψη δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις σχέσεις. Σημαντική είναι και η σχέση με τον δικηγόρο, με τον λογιστή μας κλπ. Μια σχέση λοιπόν θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μια σχέση θα φτάσει σε ένα σημείο καμπής που θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να συνεχίσει να υφίσταται.

Οι αλλαγές στο πεδίο των σχέσεων που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι θα συνεχιστούν και μέχρι το τέλος του 2021. Αν διαπραγματεύεστε μια συμφωνία, αν κάνετε συζητήσεις επισημοποίησης μιας σχέσης, τότε η έκλειψη αυτή θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση. Ακόμη και στο δυσάρεστο σενάριο μιας ρήξης, να θυμάστε ότι είναι μόνο για το καλό και την πρόοδο σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ