Felix: Αυτή είναι η διάσημη Τrattoria, όπου ο πλουσιότερος άνδρας του κόσμου Jeff Βezos, δεν έκρυψε τον έρωτά του για την Laura Sanchez (φωτό)

Το εστιατόριo στο οποίο μόνο πασίγνωστα ονόματα του Χόλιγουντ έχουν πρόσβαση.... 

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κοπάσει ο θόρυβος από το διαζύγιο-βόμβα του Jeff Bezos το 2019 και αμέσως έγινε γνωστή και η αιτία του, το “τρίτο” πρόσωπο στο γάμο του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Mr Amazon είχε συνάψει σχέση με την 49χρονη παρουσιάστρια, Laura Sanchez, επίσης παντρεμένη, με τον Patrick Whitesell, μεγάλο ατζέντη του Hollywood.

 

 

 

 

«Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους συζύγους τους, τη συγγραφέα ΜακΚένζι Μπέζος και τον Πάτρικ Γουάιτσελ, να πληροφορούνται για την εξωσυζυγική τους σχέση λίγο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών.

 

 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Page Six, το ζευγάρι εντοπίστηκε στις 30 Νοεμβρίου να δειπνεί στο διάσημο ιταλικό εστιατόριο Felix, στην Καλιφόρνια.

 

«Καθόταν στη μέση του εστιατορίου και έκαναν σαν έφηβοι» αναφέρουν πηγές, που εξηγούν ότι η συμπεριφορά του ερωτευμένου ζευγαριού έκανε τους παρόντες να νιώθουν αμηχανία. «Ήταν περίεργο, γιατί κανείς δεν διανοείται να φερθεί με αυτόν τον τρόπο σε αυτό το εστιατόριο. Είναι από τα πιο δύσκολα μέρη για να μπει κάποιος στο Λος Άντζελες», προσθέτουν.

felixla.com

Το Felix θεωρήθηκε τον περασμένο μήνα ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη λίστα του Hollywood Reporter, «Πού τρώει το Χόλιγουντ Θέλω να σε μυρίσω»... «Θέλω να σε εισπνεύσω μέσα μου»... «Σ' αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα»...

Το εστιατόριο εμπνέεται από τις γαστρονομικές παραδόσεις της Ιταλίας και εχει πιάτα εμπλουτισμένα με υλικά που καλλιεργούνται από τα μεγαλύτερα οικογενειακά αγροκτήματα της Καλιφόρνιας. Ο Evan Funke και η Janet Zuccarini φέρνουν τις καλύτερες γεύσεις της Ιταλίας στο Abbot Kinney. 

 

«Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σ' αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου»: αυτά, μεταξύ άλλων, ήταν τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε ο Τζεφ Μπέζος στην ερωμένη του, την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, τον Απρίλιο του 2018 -περίπου οκτώ μήνες, δηλαδή, προτού βγει δημοσίως να ανακοινώσει το διαζύγιο με την επί 25 συναπτά έτη σύζυγό του, Μακένζι Μπέζος

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «The National Enquirer» αποκάλυψε σήμερα τα «καυτά» ερωτικά μηνύματα του Μπέζος στην πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων και πιλότο ελικοπτέρων Σάντσεζ, ενώ υπάρχουν και ερωτικές «selfies» που αντάλλασσε το παράνομο ζευγάρι, οι οποίες ωστόσο είναι «πολύ ακατάλληλες, για να δημοσιευθούν».

Ο Μπέζος δεν δίστασε μάλιστα να χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό του τζετ, αξίας 65 εκατ. δολαρίων, για να πάει διακοπές σε εξωτικό προορισμό με την ερωμένη του, με τον «Enquirer» να παρακολουθεί επί τέσσερις μήνες τον μεγιστάνα των 160 δισ. δολαρίων, προκειμένου να... ξεσκεπάσει την απιστία του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ