Χανιά: Σοκ από τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας - Η τελευταία βόλτα του κοριτσιού που βρέθηκε νεκρή σε βράχια (βίντεο)

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί .

Αποκλείσθηκε από τις Αρχές το ενδεχόμενο ο θάνατος του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά που βρέθηκε το απόγευμα νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που βρέθηκε στο σημείο, «έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».

Το άτυχο κορίτσι αναζητούσαν οι Αρχές από χθες το βράδυ, όταν και δηλώθηκε στην Αστυνομία ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή της Παρηγοριάς μετά από τον βραδινό του περίπατο αναφέρει το ΑΠΕ.

Δείτε επίσης: Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση 11χρονης στα Χανιά - Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στην παραλία (φωτό)

Τελικά, το κορίτσι εντοπίσθηκε νεκρό και ανασύρθηκε από το σημείο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί διασώστες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου των Χανίων ενώ στο πλαίσιο των ερευνών χρησιμοποιήθηκε και drone.

Στα βίντεο του zarpanews.gr, το μικρό κορίτσι φαίνεται να περπατάει μόνο του στον δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους και καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή.

 

 

 

 

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 20:00 της Τρίτης  και το κορίτσι κρατάει μια τσάντα σουπερμάρκετ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ