Business look για την βασίλισσα Λετίσια: Καρό φόρεμα, ασπρόμαυρες γόβες στιλέτο - σε συνάντηση για την γυναικεία ηγεσία (φωτό)

Ακόμα και οι βασίλισσες «ανακυκλώνουν» τα outfits τους!

Άλλη μια κομψή εμφάνιση για την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που παρέδωσε μαθήματα στυλ σε meeting για την γυναικεία ηγεσία.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε προήδρευσε της συνάντησης της Ισπανικής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών, με την ίδια να επιλέγει για την περίσταση ένα business look.

Ήταν ένα καρό Hugo Boss φόρεμα το οποίο μάλιστα έχει φορέσει και στο παρελθόν, κάτι που άλλωστε συνηθίζει να κάνει δείχνοντάς μας ότι ακόμα και οι βασίλισσες «ανακυκλώνουν» τα outfits τους.

Το στενό φουστάνι έφτανε μέχρι το γόνατα ενώ η λεπτή μαύρη ζώνη τόνιζε την μέση της Λετίσια, που είχε συνδυάσει το σύνολό της με υπέροχες ασπρόμαυρες γόβες στιλέτο και μια λευκή τσάντα με λουράκι.

Φυσικά η μαμά της πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφία δεν είχε προβλέψει να φορέσει και την μάσκα προστασίας, όπως προβλέπουν άλλωστε και τα μέτρα, κατά του covid, στην Ισπανία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ