Η Μαρία Σταματέρη τα είπε όλα: Για τον άγνωστο γάμο της, το ακαταμάχητο φλερτ του Σταμάτη Μαλέλη - η συνέντευξη με την Αλίκη όταν αρρώστησε (βίντεο)

«Παντρεύτηκα στη Β΄Λυκείου με έναν ο οποίος ζούσε στον Καναδά»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ήταν καλεσμένη η Μαρία Σταματέρη που μίλησε μεταξύ άλλων για τον άγνωστο γάμο που είχε κάνει όταν ήταν ακόμα στην Β Λυκείου, τον Σταμάτη Μαλέλη αλλά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Παντρεύτηκα στη Β΄Λυκείου με έναν ο οποίος ζούσε στον Καναδά. Ήταν καλοκαιρινός έρωτας. Είναι Έλληνας, οι γονείς του μένουν στο Ψυχικό. Πολύ καλό παιδί, αλλά ήμουν 17 και ήθελα να σπουδάσω. Θα ερχόταν Ελλάδα. Ένα εξάμηνο κράτησε...Πήγαινα στο σχολείο παντρεμένη. Παντρεύτηκα τα Χριστούγεννα και χώρισα Πάσχα. Ήταν σαν να μην ήταν γάμος. Έδωσα εξετάσεις και μπήκα στην ΑΣΟΕΕ. Δεν κατάλαβα πώς χώρισα» είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Ακόμα η Μαρία Σταματέρη μίλησε και για τον Σταμάτη Μαλέλη με την ίδια να λέει: «Στο δεύτερο έτος της σχολής γνωρίζω τον Μαλέλη. Ήταν πιο μεγάλος και πηγαίναμε στην ίδια σχολή. Ήταν φίλος του αδελφού μου. Ήταν και αυτός στην ΑΣΟΕΕ... Διεκδίκησε πάρα πολύ. Δούλευα σε ένα μπαράκι. Με κυνηγούσε γιατί μαζεύονταν τα αγόρια και έβαζαν βαθμό στις νέες φοιτήτριες.

Εγώ είχα πάρει τότε 10’ από ότι μου λέει ο Σταμάτης. Και τους είπε ότι θα την παντρευτώ... Πάω μια μέρα σπίτι μου και είδα τον Σταμάτη μπροστά μου. Δεν ήξερε ότι ήμουν αδελφή του φίλου του. Ερχόταν κάθε μέρα έξω από το μαγαζί για να πάμε για ποτάκι. Μια μέρα έβρεχε καταρρακτωδώς και βγαίνω και βλέπω ένα Σταμάτη μούσκεμα. Ε, ανέβηκα στη μηχανή και αυτό ήταν. Παντρευτήκαμε αρκετά σύντομα. Στον χρόνο πάνω παντρευτήκαμε, κάναμε την Τέτη. Παντρεύτηκα 8 μηνών έγκυος».

Ακόμα όμως μίλησε και για μια δύσκολη στιγμή που ήταν ο θάνατος του συντρόφου της πριν από κάποια χρόνια: «Αυτό ήταν πραγματικά σοκ. Έγινε στην Ιταλία, Χριστούγεννα. Έφευγα εγώ παραμονή Χριστουγέννων. Δούλευα εδώ, στο Star ήμουν και θα πήγαινα να κάνουμε Χριστούγεννα παρεϊτσα. Φτάνω στο αεροδρόμιο και δεν με περιμένει εκεί. Το παίρνω τηλέφωνο, τίποτα. Είναι μια πολύ περίεργη ιστορία. Είχε φύγει το προηγούμενο βράδυ στο τροχαίο. Αυτό είναι σοκ. Αυτός είναι χωρισμός».

Τέλος αναφέρθηκε και στην συνέντευξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν εκείνη αρρώστησε. «Είχαμε πάει στο Μόναχο και ψάχναμε πού θα πάει η Αλίκη... Δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε καθόλου συνέντευξη. Γυρίσαμε. Στο αεροπλάνο στην οικονομική θέση ήταν οι δημοσιογράφοι και τα συνεργία και στην πρώτη θέση ήταν η Αλίκη με τον Σπυρόπουλο. Παρακαλώ τον Σπυρόπουλο έστω κάτι να μας πει η Βουγιουκλάκη γιατί γυρίζαμε στην Ελλάδα χωρίς καμία δήλωση.

Μου λέει ‘σε 10 λεπτά, θα της μιλήσω και μπες μέσα να κάνετε μία κουβέντα μαζί’. Μπαίνω μέσα και βλέπω την Αλίκη, δεν τη γνώρισα, ταλαιπωρημένη, μια γυναίκα καθημερινή. Μου λέει ‘ελάτε σε ένα τέταρτο με το συνεργείο να μιλήσω’. Και μπαίνω και με το που ανάβει το φως της κάμερας ήταν μία άλλη Αλίκη. Είχε δηλώσει ότι είναι άρρωστη. Αυτό που με είχε συγκλονίσει πιο πολύ ήταν αυτή η μεταμόρφωση» είπε η δημοσιογράφος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ